Skip to content

Radijski Programi

Programi i svakodnevni mixevi koji uključuju razne promocije svih umjetnosti i umjetnika s Radija Falš.

Radijski Programi

Radijski programi koji vrte ploču Falša predstavljaju sve raznolike žanrove i umjetnosti koje Falš promovira svakodnevno. Ovaj program ima, ali i planira konstantno razvijanje radijskog sadržaja. To uključuje dnevne mixeve podijeljene na žanrove, live koncerte, druženja i razgovore s umjetnicima, informiranje o kulturi, ali i mnogo, mnogo više.


Podzemna Kulisa emisija je koja vas vodi na glazbeno putovanje u kojem vam predstavljamo novitete na domaćoj nezavisnoj sceni te vas upoznati ili podsjetiti na imena koja su itekako vrijedna vaše pažnje.

Podržite nezavisnu glazbenu scenu i budite dio revolucije u glazbi!​

Diktafon Mix

Zašto ne bi izvukli instrument i snimili onu stvar na kojoj već dugo radite? Na diktafon, slušalice, preko tostera – nije nas briga! Šalji što imaš i budi dio Diktafon Mix-a.​

Normalna stvar je da kod neafirmiranih glazbenika neće uvijek biti skupo snimljenih demo snimaka. Stoga imamo program „Diktafon Mix“ u kojem emitiramo snimke koje su lošije kvalitete, ili pak samo snimljene iz kućne radinosti. Recimo da ste nekad prije imali svoj super sastav, tamo negdje u srednjoj, ali eto život se dogodi i nema više vremena, niti sastava… Ali imaš staru prašnjavu gitaru na tavanu, tekst u staroj bilježnici, žar još tinja negdje u zakutku misli i neki običan mobitel sa opcijom snimanja. To je sve što trebaš. Probuditi staru ljubav prema glazbi, snimiti se preko mobitela ili kojekakvog snimača, poslati na Falš, i napokon dobiti svojih pet minuta.

Diktafon Mix
Falšetto

Predstavljamo vaših top 15! Falšetto je top lista na kojoj će se nalaziti pjesme koje ste vi odabrali kao najbolje koje se vrte na radiju Falš!

Punk Mix

Punk Mix

Gabba Gabba, we accept you one of us!

Mix za svako punk društvo koje traži novi sirovi zvuk.

Mi vjerujemo u svakog umjetnika a ne u pohlepnu zaradu preko njihovih leđa. Radio je to zasada dokazao toliko puta, a i tako će se nastaviti. Nepotrebno je reći da su se u svemu ovome našli i naši pankeri. Neizmjerno drago nam je reći da smo primili toliko snimka punk sastava da smo za njih morali napraviti i poseban mix.

Stoga, bez dodatnog duljenja – Punk Mix! Za svakog punkera – okupi ekipu i slušaj punk na Radio Falš!​

Sudjeluj u Falš programima!

Sviđaju ti se ideje i programi Radija Falš? Prijavi se kao partner, volonter, suradnik ili umjetnik i pomogni neafirmiranoj sceni danas!

hrHR