Skip to content

Virtualne izložbe

Putem organiziranja i provođenja virtualnih izložbi, Radio Falš želi predstaviti novu umjetničku scenu koju čine neafirmirani umjetnici.

Virtualne izložbe

Cilj ovih projekata je dati prostor umjetnicima koji zbog spleta okolnosti nisu toliko dobro poznati javnosti. Svakom izložbom mijenja se tema, a mogu sudjelovati svi koji pošalju fotografije (ili snimku zapisa ako se radi o video uratku, performansu i sl.) svojih originalnih radova i odgovarajući obrazac koji se nalazi na službenoj stranici Radio Falša.

Uz grupne, organiziraju se i samostalne virtualne izložbe, ukoliko umjetnici sami za to iskažu interes. Pri tome, Radio Falš još intenzivnije surađuje sa pojedinim umjetnicima i pruža im bezuvjetnu podršku. Također se nadamo da ovaj projekt neće ostati samo u virtualnom obliku, već da će vremenom zaživjeti i u fizičkom, iako sa virtualnim izložbama nikada ne mislimo stati zbog dostupnosti koju one omogućavaju.


Sudjeluj u Falš programima!

Sviđaju ti se ideje i programi Radija Falš? Prijavi se kao partner, volonter, suradnik ili umjetnik i pomogni neafirmiranoj sceni danas!

hrHR