Skip to content
Početna stranica » Tko Falša? » Glazba » Must Rush

Must Rush

Antonio Giuliano, rođen u Napulju, svoje iskustvo kao DJ započeo je 1996. godine radeći na privatnim zabavama. Korak po korak postao je izvođač u raznim klubovima na području Kampanije (regija u Južnoj Italiji), a 1998. godine bio je i službeni DJ „Semtex Energy Drink-a“.

Godine 2002. osnovao je „Ground Zero Vibes“ – trio DJ producenata koji su tijekom godina svoje sposobnosti dokazali u nekim od najboljih talijanskih disko klubova kao što su: Baia Imperiale (Gabicce mare), Oro Bianco i Movida Beach (Grosseto), City, Golden Gate, Arenile Reload , La curtis, Rebig, La villa i Old king (Napulj) i Subway (Caserta); ali i na međunarodnoj sceni (Feel Trance u Njemačkoj) te na alternativnim lokacijama kao što su „Argentario Golf Club“ u Porto Ercoleu i skijaški park „Zanzipark“ u Cerretu Laghi.

Osim gostujućih mikseva na „Trance Fm-u“ i „Zaanradiu“ (Nizozemska), njegove radijske programe“ Zero Tales“ i „Trance Pushers“ koji su napravljeni u suradnji s grupom, emitirali su „Radio Basslover“ i „I.M. Trance Digital“ u Njemačkoj te „Radiorana“ u Italiji. Prvo glazbeno izdanje datira u 2006. godinu, a tijekom svih godina rada ovog jedinstvenog tima ostvarena je podrška drugih poznatih DJ-eva, ali i radio stanica.

Godine 2007. Antonio Giuliano je sudjelovao i u stvaranju soundtracka kratkog filma „Dream is a trip II“. Od 2007. do 2010. godine pratio je kazališnu trupu Ivane Trevisi i radio kao tehničar zvuka.

Danas, Giuliano radi na raznim projektima, a kao glavni se ističe „Must Rush“ koji je nastao 2016. godine. Navedeni projekt se ističe po tome što se kreće između elektronike, progresiva i trancea označavajući jedan novi zvuk.

hrHR