Skip to content
Početna stranica » Novosti » Javni poziv: 20 godina Seasplasha: sakupljanje fotografija i video materijala za grupnu izložbu

Javni poziv: 20 godina Seasplasha: sakupljanje fotografija i video materijala za grupnu izložbu

  Seasplash festival ove godine ulazi u svoje treće desetljeće. Organizatori festivala zajedno se s vama žele prisjetiti svih onih trenutaka u kojima ste plesali, smijali se, stvarali sjećanja koja sada žele skupa s vama podijeliti drugima.

  Drugim riječima, ovim putem upućuju javni poziv za prikupljanje amaterskih, pa i profesionalnih fotografija i video uradaka koji obuhvaćaju 20 godina rada na najstarijem bassnom okupljanju. Namjera je jednostavna, vi im šaljete svoje radove, a oni će u suradnji s kustosicom izložbe Tenom Starčević izabrati one najbolje od pristiglih, te će vas i nagraditi za vaš trud s festivalskom, vikend, i dnevnom kartom.

  20 godina Seasplasha

  Izložba je zamišljena kao putujuća karavana u tri grada: Zagrebu, u kojem se Seasplash festival tokom godine priprema, Puli kao gradu kao kolijevci i dugogodišnjem domu, te Šibeniku kao sadašnjem trenutku.

  Ujedno najavljuju da će se prva ruta karavane odviti od 5. do 18. srpnja u klubu Azimut u Šibeniku, u kojem će biti izloženi vaši fotografski i video radovi, uz plakate svih edicija. Također, jedan je zid namijenjen zapisivanju poruka, misli i osvrta na sve ono što vama kao posjetiteljima znači Seasplash festival.

  Ovakav interaktivan koncept će uz vaše sudjelovanje proizvesti zanimljiv osvrt na dosadašnje festivalsko iskustvo, te će isto tako približiti festivalska iskustva nekim novim generacijama koje će tek stvoriti vlastite uspomene na Seasplash festival.

  Da biste sudjelovali u izložbi potebno je slijedeće:
  – poslati slike/video materijale na [email protected], uz ime i prezime autora/ica i godinu nastanka

  Javni poziv otvoren je sve do 27.6., a popis odabranih radova i nagrađenih autora/ica objavit će se 1. 7. 2022.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR