Skip to content
Početna stranica » Novosti » Gane RImatore – Da novac ne postoji (novi video singl)

Gane RImatore – Da novac ne postoji (novi video singl)

    “…A da je keš lijepa riječ, Od sirotinje bi vrvilo jer nas većina nju ne zna reć, I da postoji šuma sa stablima gdje za cvijet dobiješ ljubav, mi bi to rekli da je za sijeć…”

    Priča oko albuma Beatovi su pali na teme, koji je izašao u ožujku ove godine, ide dalje!

    Nakon socijalno usmjerene satire “Prodajem maglu”, lokalpatriotski nastrojene “Fiumane”, regionalne storytelling uspješnice “Trst je naš”, i četvrti po redu singl je dobio svoj vizual, a u ovom slučaju se radi o pjesmi “Da novac ne postoji”.

    Gane RImatore Da novac ne postoji

    Ista govori o fikciji u kojoj se stvari za koje bi se inače koristio novac valoriziraju na alternativne načine koje čovjek može, ali nekada zbog svojeg karaktera i uvjerenja ne može napraviti da bi dobio vrijednost željenog.

    Isto tako, ističu se stvari koje bi, u pravilu, trebale čovjeku najviše značiti u životu, odnosno kao smjernica da prestane trčati za materijalnim i počne cijeniti geste koje puno više vrijede, a na kraju krajeva, besplatne su.

    Video je odradila Nocturno Pro ekipa, a za produkciju pjesme zaslužni su karlovački producent Stac (instrumental) te Producer vibes ekipa iz Pule (miks i master).

    Komentari

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    hrHR