Skip to content
Početna stranica » Novosti » Novi video singl benda Ab Re za pjesmu “MORE, MORE…”

Novi video singl benda Ab Re za pjesmu “MORE, MORE…”

  Ab Re je ponovo aktivan u cyber space-u, na vlastitom Youtube kanalu i pogodite – opet je more light-motiv, ali se ovoga puta ne radi o još jednom animiranom spotu s albuma prvijenca “More napeto”. Ovo je sasvim novo “more”. Pred nama je novi i sasvim drugačiji singl, drugačiji od onoga na što smo navikli. Umjesto animacije imamo live svirku u studiju, gde je snimka i nastala, u video i audio formatu.

  Ab Re More More

  Svakako da neobičan slijed događaja prati prvo, dugo očekivano izdanje ovog benda. I umjesto logične koncertne promocije albuma – ovim spotom se najavljuje početak rada na snimanju drugog albuma. O ovim okolnostima Ab Re je na svojim mrežama reagirao na slijedeći način:

  Odužila se „ova situacija“, više nego što je iko očekivao. Snimili smo album, izbacili par video radova, pomalo džemovali za svoju dušu, gostovali na radiu, učestvovali na izboru za Muzzik Video Awards, iselili se iz BIGZ-a. Svašta nešto, osim LIVE dogadjanja – koga i dalje nema ni na vidiku… On-line surogati nisu naš omiljeni izbor, no šta je – tu je. Prvi takav osvanuo je na našem You Tube kanalu u petak 21.maja. Snimljen je jer smo pre više od godinu dana obećali i na našem sajtu zakazali svirku za palindromski datum, 12.02.2021. Umesto svirke stiže studijski LIVE snimak. Tek da se ispuni obećanje, i da se najavi početak rada na snimanju drugog albuma.

  Ab Re More More

  Snimka ima sve odlike dokumentarnog filma, svirka je prava, nema glume, a tu su i fine “greške” i nesavršenstva live nastupa koja svemu daju posebnu draž. Atmosfera je originalna. Za sliku je zaslužan prijatelj benda Vladimir Milisavljević, dok audio produkciju potpisuje Goran Savić Chuckie, dugogdišnji bubnjar i vječiti prijatelj Ab Re-a
  (što članovi benda posebno potenciraju).

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR