Skip to content
Početna stranica » Novosti » Novi video singl benda Ab Re za pjesmu “MORE, MORE…”

Novi video singl benda Ab Re za pjesmu “MORE, MORE…”

  Ab Re je ponovo aktivan u cyber space-u, na vlastitom Youtube kanalu i pogodite – opet je more light-motiv, ali se ovoga puta ne radi o još jednom animiranom spotu s albuma prvijenca “More napeto”. Ovo je sasvim novo “more”. Pred nama je novi i sasvim drugačiji singl, drugačiji od onoga na što smo navikli. Umjesto animacije imamo live svirku u studiju, gde je snimka i nastala, u video i audio formatu.

  Ab Re More More

  Svakako da neobičan slijed događaja prati prvo, dugo očekivano izdanje ovog benda. I umjesto logične koncertne promocije albuma – ovim spotom se najavljuje početak rada na snimanju drugog albuma. O ovim okolnostima Ab Re je na svojim mrežama reagirao na slijedeći način:

  Odužila se „ova situacija“, više nego što je iko očekivao. Snimili smo , izbacili par video radova, pomalo džemovali za svoju dušu, gostovali na radiu, učestvovali na izboru za Muzzik Video Awards, iselili se iz BIGZ-a. Svašta nešto, osim LIVE dogadjanja – koga i dalje nema ni na vidiku… On-line surogati nisu naš omiljeni izbor, no šta je – tu je. Prvi takav osvanuo je na našem You Tube kanalu u petak 21.. Snimljen je jer smo pre više od godinu dana obećali i na našem sajtu zakazali svirku za palindromski datum, 12.02.. Umesto svirke stiže studijski LIVE snimak. Tek da se ispuni obećanje, i da se najavi početak rada na snimanju drugog albuma.

  Ab Re More More

  Snimka ima sve odlike dokumentarnog filma, svirka je prava, nema glume, a tu su i fine “greške” i nesavršenstva live nastupa koja svemu daju posebnu draž. Atmosfera je originalna. Za sliku je zaslužan prijatelj benda , dok audio produkciju potpisuje , dugogdišnji bubnjar i vječiti prijatelj Ab Re-a
  (što članovi benda posebno potenciraju).

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)