Skip to content
Početna stranica » Novosti » Tri nova albuma: na pomolu je nova glazbena eksplozija!

Tri nova albuma: na pomolu je nova glazbena eksplozija!

  U veljači je došlo do pravog glazbenog potresa s izlaskom novih albuma od strane nekih od najuzbudljivijih bendova današnjice. Slovenski glazbeni label „Slovenly Recordings“ predstavlja tri nova glazbena izdanja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje prljavog zvuka.

  THE CAVEMEN – “Ca$h 4 Scrap” LP

  Australski punk-rock divljaci, The Cavemen, ponovno su se vratili s dugometražnim albumom “Ca$h 4 Scrap,” koji je dostupan od 2. veljače. Ovaj album donosi mračan zvuk za prljavi i opustoušeni svijet, prepun degenerirane garage-punk glazbe. Prvi singl pod naslovom “Booze, Ciggies ‘n Drugs” ostavlja nas u čudu i tjera da se zapitamo koliko vrsta rakova ovi likovi imaju, dok onaj pod nazivom “Leather Boys” predstavlja iznenadnu pojavu koja može doći samo iz second-hand dućana. Ostatak albuma slijedi istu ideju te nas vodi kroz temu smrti i dotiče se demona, ali i amputacije. Ovo je Cavemen na njihov način – jedini ispravan način!

  THE CAVEMEN
CA$H 4 SCRAP LP
  THE CAVEMEN
  CA$H 4 SCRAP LP

  TH’ LOSIN STREAKS – “Last House” LP

  Last House” je treći album benda Th’ Losin Streaks iz Sacramenta, a objavljen je tijekom prošlog mjeseca. Album je snimljen u „Louder Studios „u Grass Valley-u (Kalifornija). Za produkciju albuma koji donosi pravu glazbenu poslasticu zaslužan je Tim Green (Nation of Ulysses, Fucking Champs). Svi članovi benda su doprinijeli pisanju pjesama, a album uključuje i obradu klasika “It’s Your Time” benda The Weeds. Za omot albuma fotografije je zaslužan njihov prijatelj Al Sobrante, punk legenda iz Bay Area. “Last House” govori o istinskoj ljubavi, dobrim vremenima, lošim odlukama i preživljavanju. Ovo je glazbena priča koja se proteže od punka do folka, istražujući različite žanrove i teme.

  TH' LOSIN STREAKS
Last House LP
  TH’ LOSIN STREAKS
  Last House LP

  ANGEL FACE – “Angel Face” LP & “I Can’t Go Back” EP

  Slovenly Recordings predstavlja drugu singlicu i DEBI album grupe Angel Face, novog benda koji već sada osvaja Tokyo svojim energičnim nastupima. Angel Face čine Fink (Teengenerate, Firestarter, Raydios), Toyozo (Fadeaways), divlja bubnjarka Rayco i osobenjak na mikrofonu koji se predstavlja kao Hercules. Ova supergrupa već je postala hit na glazbenoj sceni Tokija.

  ANGEL FACE
Angel Face LP
  ANGEL FACE
  Angel Face LP
  ANGEL FACE
I Can't Go Back EP
  ANGEL FACE
  I Can’t Go Back EP

  Svi ljubitelji sirovog i neobuzdanog zvuka imaju priliku istražiti ova izdanja i uroniti u svijet glazbe koji prkosi konvencijama. Ove glazbene eksplozije su zasigurno nešto što ne želite propustiti!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR