Skip to content
Početna stranica » Novosti » Upoznavanje s Alenom Dalipom: Pop Rock Udar na Sceni

Upoznavanje s Alenom Dalipom: Pop Rock Udar na Sceni

  Alen Dalip – “It Was Worth It”

  Naš mali kutak svemira za neafirmirane umjetnike dobio je svježu dozu emocija zahvaljujući zagrebačkom songwriteru Alenu Dalipu. Njegov najnoviji singl, “It Was Worth It” nije samo pjesma, već priča o odrastanju, ljubavi i preobrazbi kroz očinstvo. Kroz emotivne stihove i melodije koje vas pogađaju ravno u srce, Alen dijeli djeliće svog života, ujedinjujući generacije kroz univerzalni jezik glazbe.

  Alenova glazbena avantura započela je još u srednjoj školi, gdje je prvi put uzeo gitaru u ruke. No, tek s dvadeset godina, u trenucima kada je tražio način da izrazi svoje nezadovoljstvo i unutarnje borbe, otkrio je pravu snagu songwritinga. Njegove pjesme odražavaju stvarnu životnu priču – priču mladog roditelja koji je postao otac već s 18 godina. Upravo je to iskustvo oblikovalo njegovu kreativnost, transformirajući ga u umjetnika čiji rad ne možete ignorirati.

  Alen Dalip It Was Worth It

  Alenov glazbeni stil teško je svrstati u jedan žanr, ali najbliže je pop rocku. Njegove skladbe su kao stvorene za introspektivne trenutke, a energija koju donosi na scenu odiše autentičnošću i iskrenošću. Godinama je, usklađujući roditeljske obaveze i posao, polako gradio svoj put kao glazbenik, producent i songwriter. Njegova predanost i strpljenje napokon su urodili plodom kroz singl “It Was Worth It” koji je nastao u njegovom kućnom studiju. Za finalni mix i mastering pobrinuo se Filip Motovunski u FM Mastering studiju.

  Ako želite pratiti Alenov daljnji glazbeni put i podržati ga, posjetite njegove profile na društvenim mrežama: Linktree: Alen Dalip

  Uz Alena Dalipa, hrvatska glazbena scena postaje bogatija za još jednog autentičnog i talentiranog umjetnika. “It Was Worth It” nije samo pjesma; to je putovanje kroz osjećaje, trenutke i sjećanja koja ostaju s nama zauvijek. Prepustite se valovima pop rock emocija i dopustite Alenu da vas povede na glazbenu vožnju koju nećete zaboraviti.

  Pratite nas za više ekskluzivnih priča i podržite neafirmirane umjetnike koji daju sve od sebe da bi nas dotaknuli svojim djelima.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR