Skip to content
Početna stranica » Novosti » Alergija novim singlom “Krv i znoj” najavljuje novi album!

Alergija novim singlom “Krv i znoj” najavljuje novi album!

  Nakon nepunih 14 godina Alergija se vraća upravo objavljenim singlomKrv i znoj“, prvim singlom, od četiri, koji će biti objavljivani do ljeta. Ujedno najavljuju i album koji se priprema za kraj godine, i koji će biti objavljen za izdavačku etiketu PDV. Ovaj legendarni dalmatinski punk bend poznat po svojim pjevnim refrenima i društvenom angažmanu, sa žestokim punk rock temeljima, garantira uvijek dobru zabavu i skupno pjevanje uz bitne poruke!

  Nastali 1994. godine, Alergija dolazi iz Zadra i donosi svoj poznati zvuk uličnog punk rocka koji traje već skoro 30 godina. Prvim istoimenim albumom “Alergija” postavljaju svoje mjesto na hrvatskoj punk mapi. Uz pomoć tog vjetra u leđima 1997. nastaje legendarni oi/street punk album ovih prostora “Četvrti stalež“, uz koji je bend dobio stalno mjesto u prvoj ligi punk scene u regiji! Pauze i život onemogućili su više izdanja ovog benda, ali su ipak uspjeli 2009. objaviti još jedan album pod nazivom “Globalno zatoopljenje“, s kojeg smo dobili nekoliko njihovih vječnih himni.

  Autor glazbe i tekstopisac pjesme “Krv i znoj” je Stipe Krpina, aranžman Alergija, a producent je Leo Anđelković. Za snimanje i miksanje spota zaslužni su Stipe Bujas i Venko Burčul, a novi singl i video poslušajte i pogledajte na linku:

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR