Skip to content
Početna stranica » Novosti » AMARA ctk100 izbacila novi singl!

AMARA ctk100 izbacila novi singl!

  AMARA ctk100 objavila je novi singlHow Can I Sleep Now That I Know?“. Nova pjesma je, kao i uvijek kod Amare, fuzija više žanrova. U ovom slučaju, singl je mješavina Alt Pop, Indie Rock te Hyperpop glazbe. Pjesma je prvotno napisana za njezin nastup u showu Hannah Diamond Club Quarantine krajem prošle godine, gdje je AMARA ctk100 nastupila s gitarom.

  AMARA ctk100

  Moj tata me naučio svirati gitaru još dok su gitare bile veće nego ja i jedvice sam ju mogla držati. Svaku večer sjedili smo zajedno, svirali i pjevali. To je instrument s kojim sam vrlo emocionalno povezana radi mog odgoja.” – Iskreno i emotivno rekla je AMARA ctk100.

  How Can I Sleep Now That I Know” inspirirana je njezinim preseljenjem u London, pronašavši se ponovo na samom početku u drugoj zemlji, pa se tako i odmaknula od njenog samouvjerenog imidža.

  “”It was always all about you” YOU not being a person, but a big low.”

  “Ponekad se svi možemo pronaći u mračnom mjestu koje jedva prepoznajemo, gdje odgurujemo ljude jer se ne možemo nositi s najjednostavnijim zadacima i sve nam se čini kao previše. Ubrzo te sve to obuzme, sve dok ponovo ne uspiješ pronaći povjerenje u sebi te se oslobodiš nekih nezdravih obrazaca. Ponekad trebamo tražiti i moliti pomoć, nitko se ne smije osjećati kao da mora sam sa svime. S čime god da se nosiš, nije sve na tebi!” – naglasila je AMARA ctk100.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR