Skip to content
Početna stranica » Novosti » AMARA ctk100 izdaje novi singl “You Don’t Wanna”

AMARA ctk100 izdaje novi singl “You Don’t Wanna”

  AMARA ctk100 se vraća sa svojim novim singlom “You Don’t Wanna“. Pjesma je o neigranju s otrovnim ljudima te o samim igrama koje oni igraju. Singl je objavljen 12. veljače s glazbenim spotom (premijerno prikazan u časopisu Coeval Magazine 15. veljače) u režiji Ashley Rommelrath, dok je naslovnicu snimio Reece Owen.

  You Don't Wanna AMARA ctk100

  Pjesma je stvorena u suradnji sa S.G Cackle, a debitirala je na njenom live setu u emisiji “Hannah Diamond-Reflections Forever” u Club Quarantine.

  Jedna od najuzbudljivijih i najosebujnijih novih umjetnika koje se uzdižu s internetske underground pop scene. Švicarka AMARA ctk100 koja trenutno živi u Londonu pjevačica je i producentica te je emitirana na radio stanicama širom svijeta od Meksika do Malezije, uključujući Europu, BBC 6 Music, ORF FM4 i SRF 3 i Virus, dok je u SAD-u njezin posljednji singl MTV-ov Kevan Kenny uvrstio u svoju listu “vrućih” novih pjesma. Postala je redoviti glazbenik na željenim listama za reprodukciju Spotify Misfits 2.0 i Apple Glitch.

  Ona stupa na scenu sa snažnim fokusom na vizualne predmete, stvorene s nekim od najuzbudljivijih nadolazećih talenata koje London i Švicarska mogu ponuditi, premošćujući internetsku i pop kulturu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR