Skip to content
Početna stranica » Novosti » Poljska glazbenica Angela objavila singl “Obok Mnie”

Poljska glazbenica Angela objavila singl “Obok Mnie”

  Angela je mlada pjevačica koja dolazi iz Poljske. Objasnila nam je kako se oduvijek bavi glazbom, te da joj je drago što javnost pozitivno reagira na njen rad. Ove godine osvojila je titulu za “Osobnost godine 2020” u svom gradu. Aktivno sudjeluje u virtualnim poljskim te inozemnim zborovima. Često osvaja visoka mjesta na međunarodnim natjecanjima. Može se reći da je Angela svakako iskoristila svaku svoju priliku za razvoj, unatoč pandemiji.

  Angela Obok Mnie

  Njena glazba glavni fokus drži na ljubavi. U razgovoru s Angelom, napomenula nam je kako je praktički svaka pjesma napisana od 2019. godine inspirirana njenim zaručnikom. Smatra da je jedinstveno to što glazbom može pokazati koliko cijeni njegovu prisutnost, unatoč činjenici da žive preko 700 kilometara jedno od drugog.

  Singl Angele koji danas predstavljamo – “Obok Mnie” (hrvatski: “Pored Mene”) – još jedna je pjesma kojoj je inspiracija bio zaručnik poljske umjetnice. Angela u ovoj pjesmi izražava pozitivne osjećaje za situaciju u kojoj su se zaljubljenici našli.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR