Skip to content
Početna stranica » Novosti » Ardillas objavili dugo iščekivani LP!

Ardillas objavili dugo iščekivani LP!

  “Portorikanski glodavci” ARDILLAS objavili novi LP “Canciones de Amor, Locura y Muerte”

  Gdje su ARDILLAS-i? Nadamo se da ih je nedavno netko vidio. Legenda kaže da su ovi „portorikanski glodavci“ (formirani deset godina prije glazbenog ansambla „Davila 666“ s kojim dijele i članove) uživali provoditi vrijeme u studiju i raditi na svom prvom albumu (2011. je izašao istoimeni LP pod izdavačkom kućom Cha Cho Records).

  Ardillas LP

  A sada – jedno desetljeće nakon njihovog početka – izlazi novi, dugo očekivani album. I tako je njihov rad proizveo ovu „nježnu ljepoticu“ pod nazivom “Canciones de Amor, Locura y Muerte” koju je svakako vrijedilo čekati.

  Pjesma „¿Dónde Estan?“ otvara play listu glatkim vokalom srednjeg tempa, a uzbuđenje se nastavlja u drugoj pjesmi – “Linda Niña” – ljupkoj, ali uzbudljivoj otočkoj himni koju je prvi izdao Slovenly Recordings u davna, toplija vremena, kao singl.

  Ukoliko ste ih ikad imali prilike vidjeti na pozornici onda se sjećate (i nikad nećete zaboraviti!) da kako god delikatno i nježno vam oni ispjevali neku „serenadu“, ona je samo mamac za snažne rock ‘n’ roll pjesme. Gdje su ARDILLAS-i? Koliko vremena treba proći prije njihovog sljedećeg pojavljivanja? Vjeverice (šp. ARDILLAS) izlaze samo kad žele, ali je svakako bolje ikad nego nikad.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR