Skip to content
Početna stranica » Novosti » Bad Decisions iz Bukurešta objavili Punk prvijenac album “Subnormal”

Bad Decisions iz Bukurešta objavili Punk prvijenac album “Subnormal”

  Rumunjska zapravo i nije svjetsko sjedište Punk Rocka i nezavisne glazbe. Ipak, evo nas s “Lošim Odlukama” iz Bukurešta koji nam dokazuju da smo bili u krivu. Tamo postoji mala, ali velika kreativna scena umjetnika i glazbenika. Na vama je da odlučite što mislite o tome.

  Bad Decisions Subnormal

  Bad Decisions duo je iz Bukurešta, Rumunjske. Nimalo klasičan postav – bas bubanj, vokal i distorzija na bas gitari čine ih pravim Bass ‘n’ Drum pankerima. Bivši su članovi grupe The Amazing i The Nuggers.

  Dolaze iz zemlje s jakom sovjetskom pozadinom, Punk Rocka nije bilo, a trenutna alternativna underground scena je vrlo mala. Svi sami organiziraju vlastite nastupe, rade vlastite plakate i slično (zvuči poznato?). Jedan od tih hrabrih bendova su naši Bad Decisions. Inspirirani su punkom 60-ih i 70-ih a ponajviše glazbenicima poput Wesley Willisa, David Liebe Harta, Weena ili Country Teasersa.

  Subnormal je prvi album Bad Decisionsa, snimljen u njihovom stanu i urezan u vinil u Cockmogers studiju te u Švicarskoj u Centraldubsu. Naslovnica albuma sadrži elemente njihovih života i iskustava iz vremena pravljenja albuma – slomljeno srce, pijanstvo, podizanje zidova, život u gradu koji se ruši, glavobolje, depresija, ljubav, slomljene kosti, pokušaj pronalaska smisla i prosvjetljenja.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR