Skip to content
Početna stranica » Novosti » Bad Mojos se vraća s novim albumom “Songs that make you wanna die”

Bad Mojos se vraća s novim albumom “Songs that make you wanna die”

  Švicarski Numero Uno Garbage punkera i superkaotični bend pod nazivom „BAD MOJOS“ vraća se na scenu sa svojim drugim albumom koji potpisuje Voodoo Rhythm Records. Album se sastoji od 17 pjesama koje karakterizira prljavi Rock ‘n’ Roll Hardcore Punk, a zvuče kao OI Punk bend koji želi obraditi određene primjerke iz kompilacije Garage Punk Nuggets iz sredine 60-ih godina…

  Bad Mojos Songs that make you wanna die

  Ove jednostavne pjesme koje se sastoje od 3 akorda djelo su tinejdžerskog punk sastava iz Berna, Švicarske i čine drugi album koji potpisuje Voodoo Rhythm, a koji kronološki slijedi nakon onoga pod nazivom „I Hope You Od“ iz 2018. godine. Vratili su se u Swamp Land Studios koji vodi Lo Spider, ali ovaj puta i u Shirts off Studios u Švicarskoj (Bernu) da bi snimili nekoliko pjesama, a rezultat toga napora je 17 pjesama koje su objedinjene na ovome albumu. Te pjesme su kratke, ali i ubojite, uglavnom traju između jedne i tri minute.

  Pitate se da li je Švicarska pravo mjesto za UNDERGROUND glazbu? Bad Mojos će vam zasigurno dokazati da jest. Švicarska je posjedovala najmoćnije banke na svijetu, u

  njoj je osnovan CRVENI KRIŽ, ali je također i izvoznik oružja u ratne zone, a u njoj žive i najbogatiji ljudi svijeta… Upravo stoga se može reći da je Švicarska jedina zemlja na svijetu u kojoj je legitimno osnovati punk rock bend koji će se za to iskupiti. Iz Berna i njegovih okolnih područja dolaze možda najluđi i najpodcijenjeniji bendovi u Švicarskoj (Grauzone, The Monsters, Lightning Beat -Man, Glueams, Eigernordwand, Omni Selassi, Pig Sweat, Nasty Rumers itd.).

  Voodoo Rhythm je iznimno ponosan što vam može predstaviti novu generaciju švicarske underground glazbene scene s njihovim drugim albumom Songs that make you wanna die koji je izašao 24. lipnja ove godine.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR