Skip to content
Početna stranica » Novosti » Zvučne granice razbijene: Baile Bruja Muerto, Reverend Beat-Man i Izobel Garcia

Zvučne granice razbijene: Baile Bruja Muerto, Reverend Beat-Man i Izobel Garcia

  Najnovija verzija albumaBaile Bruja Muerto” od Reverend Beat-Man-a i Izobel Garcia-e stiže kao treće izdanje ovog zajedničkog glazbenog remek-djela. Ovaj put, album je dostupan na LP/CD/Digital formatima putem Voodoo Rhythm Records-a i Cargo-a.

  Baile Bruja Muerto
  Photo by: Antonio Campanella

  Nakon prvog tiska od 500 primjeraka sa crvenim naslovnicama u Rainbow-u, SAD, te drugog izdanja od 2500 primjeraka sa zelenim naslovnicama u GZ-u, sada dolazi treće izdanje sa smeđim naslovnicama, uključujući Inlay Booklet posterom i kodom za digitalno preuzimanje albuma.

  Reverend Beat-Man dolazi iz Berna u Švicarskoj, dok je Izobel Garcia rođena u Los Angelesu, a odrasla u Meksiku. Ova eksplozivna kombinacija glazbenih talenata je rođena upravo u Los Angelesu, a njihov prvi nastup održan je u Alex’s Bar u Long Beachu. Nakon samo nekoliko mjeseci, krenuli su na turneje Europom i SAD-om, nastupajući na brojnim klubovima i festivalima poput Binica i Debauch-a-Reno, dijeleći pozornicu s glazbenim veličinama poput The Mummies, The Gories, The Cavemen, Outcast i mnogim drugima.

  Ove glazbene poslastice snimljene su ili u Italiji, Švicarskoj ili Los Angelesu, stvarajući jedinstvenu mješavinu garažnog i neobičnog rock ‘n’ roll zvuka s dodatkom cumbia ritmova. “Baile Bruja Muerto” je poziv na ples u svijet čudnih, ali nevjerojatno zaraznih ritmova.

  Ovaj album nije samo glazba – to je putovanje kroz prostore i vremena, stvoreno rukama majstora glazbenih umjetnosti koji znaju kako stvoriti magiju svakim akordom. Dajte sebi dozvolu da se potpuno prepustite ovom jedinstvenom glazbenom iskustvu i doživite svijet kroz ritam i tonove. Kako? Slušajte Radio Falš.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR