Skip to content
Početna stranica » Novosti » Pripremite se za Bear Stone Festival 2024: Sve što trebate znati

Pripremite se za Bear Stone Festival 2024: Sve što trebate znati

  Uzbuđenje raste dok se približavamo Bear Stone Festivalu 2024 (4.-7. srpanj), a mi smo tu da vam pružimo sve potrebne informacije kako biste maksimalno uživali u ovom spektakularnom događaju. Pročitajte naš vodič kako biste bili potpuno spremni za nezaboravan festivalski vikend.

  Ulaznice

  Još uvijek imate priliku nabaviti ulaznice po cijeni od 73€. No, budite brzi, jer će od 4. srpnja cijena porasti na 83€. Ne propustite priliku i osigurajte svoje mjesto na vrijeme klikom na gumb ispod.

  ULAZNICE ZA BEAR STONE FESTIVAL 2024

  Festivalska Mapa i Satnica

  Shuttle Bus

  Kako bi vam olakšali putovanje do festivala, organizatori su organizirali shuttle bus koji će voziti svakodnevno tijekom trajanja festivala. Cijena vožnje u jednom smjeru iznosi 4€, a karte možete kupiti u busu. Mjesto ukrcaja/iskrcaja u Slunju je gradski kolodvor u centru grada, dok je na festivalu to festivalski ulaz označen brojem 9 na mapi.

  Festivalski Lockeri

  Za vašu udobnost i sigurnost, na festivalskom merch štandu bit će dostupni ormarići. Bilo da trebate spremiti ruksak, jaknu ili druge osobne predmete, ormarići su idealno rješenje. Dimenzije su 48 cm (d) x 40 cm (š) x 16 cm (v), a cijena najma za cijelo vrijeme trajanja festivala iznosi 16€ s neograničenim pristupom. Zbog ograničenog broja, preporučujemo da svoj ormarić rezervirate unaprijed putem e-maila [email protected].

  Popust na Turističke Aktivnosti

  Organizatori Bear Stonea su uspostavili partnerstvo s lokalnim poduzećima kako bi vam ponudili popust od 10% na razne turističke aktivnosti. Ovo je izvrsna prilika da produžite svoju avanturu i istražite ljepote okolnog područja. Ne zaboravite rezervirati svoje aktivnosti unaprijed. Evo nekoliko preporuka:

  Hard Copy Ulaznice

  Za one koji preferiraju fizičke ulaznice, one su dostupne u Dirty Old Shopu (Tratinska 34, Zagreb) i kod PDV @ Pločnik (Međimurska 21, Zagreb).

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR