Skip to content
Početna stranica » Novosti » Sve što trebate znati o sljedećem Bear Stone Festivalu

Sve što trebate znati o sljedećem Bear Stone Festivalu

  Divno doba godine se bliži, a s njim i najava nadolazećeg Bear Stone Festivala. Ovog puta donosimo vam sve informacije u jednoj uzbudljivoj objavi. Pripremite se za četiri nezaboravna dana puna glazbe, prirode i zajedništva.

  1. Datumi i Prošireno Trajanje
  Bear Stone Festival 2024 održat će se od 4. do 7. srpnja, obuhvativši četiri dana čarolije. Produženje trajanja festivala omogućit će nam još više glazbe i nezaboravnih trenutaka.

  Foto: Sanja Matić

  2. Veći Lineup i Nova Pozornica
  Očekujemo 28 fantastičnih bendova koji će nas očarati na dvije pozornice. Najveća novost je “Mill Stage” – treća pozornica smještena uz rijeku Mrežnicu. Ova pozornica bit će domaćin domaćih i stranih talenata, dok će “Stone Stage” ugostiti svjetski poznate izvođače.

  3. Očuvanje Esencije Festivala
  Bear Stone Festival neće nuditi dnevne ulaznice. Oni vjeruju u cjelovito festivalsko iskustvo, uključujući glazbu, prirodu i povezanost. Njihov cilj je pružiti nam nezaboravno iskustvo, a lineup je, kažu, samo dio čarolije.

  Foto: Sanja Matić

  4. Poboljšanja za Posjetitelje
  Ove godine formirali su timove koji će osigurati besprijekorne sanitarne čvorove i minimalna čekanja na ulazu i barovima.

  5. Ulaznice U Prodaji
  Prva serija “Blind Bear” ulaznica bit će u prodaji 11. listopada u 10 sati. Ove posebno ograničene ulaznice dostupne su po cijeni od 53€. Nakon što se rasprodaju, objavit će prvi dio lineupa i ograničen broj “Early Bear” ulaznica po cijeni od 63€. Standardne ulaznice će koštati 73€, dok će ulaznice na dan festivala, ako budu dostupne, iznositi 83€. Sve ulaznice uključuju parking, kampiranje i raniji dolazak od 3. srpnja.

  Bear Stone Festival 2024 donosi novo poglavlje u festivalskoj priči. Pridružite im se na ovom nezaboravnom glazbenom putovanju, gdje se glazba susreće s prirodom u srcu Hrvatske.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR