Skip to content
Početna stranica » Novosti » Bear Stone Festival 2024 Warm Up Party: Mother’s Cake (AT) + Woodstock Barbie (HU)

Bear Stone Festival 2024 Warm Up Party: Mother’s Cake (AT) + Woodstock Barbie (HU)

  Pripremite se za glazbeni spektakl jer Bear Stone Festival 2024 Warm Up Party donosi uzbudljive nastupe austrijskih Fuzz velikana Mother’s Cake i mađarskih Stoner Soul inovatora Woodstock Barbie!

  Bear Stone Festival 2024 Warm Up Party

  Ovogodišnji Warm Up Party održat će se u Močvari 07. lipnja, obećavajući jedinstvene zvukove i ponovni nastup jednog od najboljih bendova prošlogodišnjeg Bear Stone Festivala. Ulaznice su već u prodaji, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 16€, dok će na dan koncerta biti 19€. Obje cijene uključuju naknade za kupnju ulaznice.

  Svoje ulaznice možete već danas nabaviti ovdje.

  MOTHER’S CAKE (AT)

  Put austrijskih velikana Mother’s Cake od skromnih početaka prije 10 godina do međunarodnog priznanja kulminira njihovim nadolazećim petim albumom, “CYBERFUNK!“. Njihova intenzivna karijera obilježena je stotinama koncerata diljem svijeta i suradnjama s renomiranim umjetnicima. Trio je izgradio prepoznatljiv zvuk – fuziju nevjerojatne psihodelije i modernog Rocka. Njihov novi album, “CYBERFUNK!”, snimljen kroz više od godinu dana, bilježi srž njihove sirove i žive energije.

  Prošle godine, Mother’s Cake imali su težak posao s obzirom na to da su na Bear Stone Festivalu nastupali nakon legendarnog Monster Magneta, ali su bez ikakvog okolišanja osvojili pozornicu i publiku. Tako da su sljedeći dan kružile glasine da je njihov nastup proglašen najboljim na festivalu. Jesu li te glasine istinite saznajte 07. lipnja u Močvari!

  MOTHER'S CAKE

  WOODSTOCK BARBIE (HU)

  Woodstock Barbie, mađarski bend koji spaja Vintage Blues Rock sa Stoner Rockom i svilenkastim Soulom, zaradio je pohvale kritičara širom svijeta za jedinstven zvuk koji prkosi žanru. Njihov debi EP, “Never Gonna Fall in Line“, objavljen 2019., brzo ih je lansirao u središte pozornosti, dovodeći ih na priznate festivale poput Mount of Artan u Srbiji i Fekeze Zaj Festivala.

  WOODSTOCK BARBIE

  Godine 2021., objavili su svoj drugi EP, “Soul Smoke“, osvojivši priznanje na IMPALA-inom popisu “100 izvođača koje treba gledati 2022.” i osvajajući publiku diljem srednje i istočne Europe na regionalnoj turneji. S nedavnim pridruživanjem nove frontmenice Dóre Ördög, bend kreće u novo poglavlje potaknut svježim talentom, nepokolebljivom strašću i predanošću pomicanju glazbenih granica.

  Ne propustite priliku biti dio ovog nevjerojatnog glazbenog događaja! Pridružite nam se 07. lipnja u Močvari i uživajte u eksperimentalnim zvucima Mother’s Cakea i Woodstock Barbieja na Bear Stone Festival 2024 Warm Up Partyju!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR