Skip to content
Početna stranica » Novosti » Album “Beatovi su pali na teme” Gane RImatore-a je vani!

Album “Beatovi su pali na teme” Gane RImatore-a je vani!

  Dosta vremena album se spremao, kuhao, dodavali su se začini, miješao se i kušao, da bi se pri kraju određeni period i odstajalo – upravo kako bi se dobio onaj finalni šmek potreban da primami i naćuli što više znatiželjnih ušesa.

  Beatovi su pali na teme i zatresli sve! Odlična selekcija producenata pridonijela je ovom materijalu da se zaokruži u jedno pravo rap domaćinstvo u kojem stanuje više različitih atmosfera matrica. One se savršeno poklapaju i neprimjetno čine prijelaze raspoloženja pjesama dok zadržavaju dinamiku materijala koji do kraja drži slušatelja koncentriranim. A kako i može biti drugačije kada se pozovu XIV Muzik, Stac, Kickass, Producer vibes, Dust i Drago Zetić.

  Beatovi su pali na teme Gane RImatore

  Ovako je Gane RImatore prokomentirao svoj album:
  Teme k’o teme, ima svega kao i uvijek. OK, nema kurvi, droge i pištolja, izvinjavam se, mea culpa, evo bit’ će drugi put… Neće! 12 pjesama, samo špicom i u rašlje, kako i priliči ekipi koja se skupila na albumu. Riječke boje brani Sova Animal, nekada aktivan sa grupom KBC, a kasnije kroz svoj XIV Muzik studio čije je mikrofone isprobalo skoro svo riječko rap plemstvo. Naziv studija koristi i kao producent, a na ovom se albumu pojavljuje i u tom svojstvu, ali i kao pjevač, što mu je još jedna od mnogih vrlina koje čovjek posjeduje, uz to što je i MC.

  Suradnje, skitovi i glavno rap oružje

  O suradnji i gostima na albumu Gane nam je rekao:
  Gosti u pravom smislu riječi dolaze iz Zagreba i Splita. Iz metropole dolaze neprikosnoveni prvaci hip-hopa na ovim prostorima, Tram 11, odnosno Target i General Woo koji su svojim nedavnim albumom “Jedan i jedan” podigli dosta prašine, ne samo na hip-hop sceni nego i općenito. Isto tako, uvijek rado viđen gost je i Alejuandro Buendija. Njegove rime su “totalno drukčije od drugih”, a još kada pusti glas poput Ive Robića na refrenu ili bridgeu, pjesma dobija dimenziju više. Čovjek je, inače, prošlogodišnji dobitnik Porina za najbolji hip-hop album. Ono…

  Beatovi su pali na teme Gane RImatore

  Na albumu su se našla i četiri skita u obliku intervjuiranja (ne)poznatog prolaznika na ulici koji odgovara na pitanja za hip-hop magazin “Debeli Joe“. Skitovi ironično otkrivaju apsurd čestih tema iz rap svijeta kao što su famozni termin “pravi rap”, borba između dobra i zla, odnosno boom bapa i trapa, itd. Ideja za koncept skitova je posuđena iz legendarne emisije “Noćna mora Željka Malnara“.

  Što se tiče digitalnih servisa, album će se moći naći i na streamu svih poznatijih platformi. Što se tiče fizičkog oblika, album “Beatovi su pali na teme” dolazi u dvije forme: CD je u standardnom formatu sa front i inside coverom (by Nocturno Pro) i zadovoljiti će sve glazbene sladokusce i kolekcionare. USB je oblika funkcionalne kemijske olovke koja simbolizira glavno rap oruđe (prije mikrofona), a ponekad i oružje. U kompletu s blokom koji sadržava tekstove i ostale generalije pjesama (kao nekadašnje knjižice u CD-ima). Sve to pridodaje dojmu prave kombinacije potrebne za čarobno iskustvo pisanja rima koje će moći iskusiti svaki kupac koji svoj primjerak naruči preko maila, inboxa društvenih mreža ili web shopa službene stranice.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR