Skip to content
Početna stranica » Novosti » “Niños luchando” – Bendita Tú objavljuje treći singl s novog EP-a “De Sufrir”

“Niños luchando” – Bendita Tú objavljuje treći singl s novog EP-a “De Sufrir”

  Bendita Tú je sastav iz Granade, a osnovani su 2019. godine. Tekstopisac je Efrén Gaz, a pjesmu je otpjevala Lorena Prieto. Uz Pedra Velarda (gitara), Ana Lara (bas) i Laura Efe (bubnjevi) čine ovaj sjajni indie pop sastav.

  Niños luchando Bendita Tú

  Bendita Tú pjeva o slomljenim srcima, euforiji i svijetu u kojem se teško pronalazi ljubav. U siječnju i veljači 2020. godine u studiju La Resinera snimaju svoj prvi EPDe Sufrir” u produkciji Jaimea Beltrána (Pájaro Jack / Sr. Chinarro), koji će vrlo brzo biti uređen u digitalnom i fizičkom formatu putem Wild Punk Recordsa. Objavili su svoj prvi debitantski singlResacas“, potom i drugi – “Granada-Madrid“, pjesmu o putovanju vlakom. Jedna od onih s kapima kiše na prozoru, depresivnom glazbom u slušalicama te beskonačnim

  neodgovorenim mislima i pitanjima. Pjesma je tijekom tog putovanja dobila kompletan aranžman. Prvim koracima izlaska iz vlaka na madridske ulice, uz prijatelje, pivo i gitare, pjesma je bila kompletirana. Danas predstavljaju svoj novi singl “Niños Luchando“, pjesmu o uzbuđenju putovanja do odredišta i apatiji povratka.

  Ispisano je na poznatoj te istoimenoj ulici Granade – korak po korak, u onim trenucima razmišljanja i lucidnosti zbog kojih vas razum napada i vi ste svjesniji da ono što tražite nije ono što stvarno trebate te da vas ono što ste pronašli slama. Tek tada su samoća i vjernost sebi više nego razumna opcija.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR