Skip to content
Početna stranica » Novosti » Suradnja iz Pule – Blackhill i SOUR objavili sablasno dobar singl teške tematike

Suradnja iz Pule – Blackhill i SOUR objavili sablasno dobar singl teške tematike

  Iz Pule stiže još jedno zanimljivo novo izdanje. SOUR koje smo upoznali početkom godine u suradnji s Liviom Morosinom (vidi članak ovdje) ponovo se javljaju sa nečim sasvim drugačijim. Ovog su puta u sporednoj ulozi potpore samozatajnom progresivnom pulskom autoru i producentu koji se krije pod pseudonimom Blackhill (Blackhill Daimon, Elsea, …). Skladba nosi naslov See No, Hear No, Speak No Evil, a težak, tmuran i slojevit, na trenutke sablasan zvuk izvrsno podržavaju samu tematiku pjesme koja se bavi intrigantnim seksualno pedofilskim odnosima unutar svećenstva.

  Blackhill & SOUR

  Vrlo je zanimljiv i sinkronicitet kojim se u kratko vrijeme u domaćem medijskom prostoru u gotovo isto vrijeme javljaju dvije pjesme na ovu temu (Billie Joan), na žalost obje na engleskom. Autor glazbe i teksta je Blackhill, koji je ujedno odsvirao gitare, snimio, mixao i otpjevao, a SOUR su osim Arsena s lap steel-om, Vedrana na basu i Andreja s bubnjem i programiranjem učestvovali i u aranžiranju. Spota za ovu skladbu neće biti, a od danas (21.12.2021.) dostupna je na bandcamp stranicama i Blackhilla i SOUR-a.

  Iz redova SOUR-a se vrlo brzo očekuje još jedan singl s pratećim spotom, a Blackhilla čekamo da nas ponovo iznenadi u momentu inspiracije.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR