Skip to content
Početna stranica » Novosti » Bonsai Summer – fascinacija ljetom

Bonsai Summer – fascinacija ljetom

  Bonsai Summer je kantautorski projekt, koji je idejno nastao prije više godina, a potpuno zaživio tijekom 2020 godine, kad je nastalo i samo ime projekta.

  Bonsai Summer

  Objašnjenje imena Bonsai Summer bi bilo: “ljeto u malom”, “džepno ljeto”, “ljeto za ponijeti”, “ljeto za svaki dan”, a proizlazi iz cjeloživotne fascinacije ljetom kao dijelom godine, ali i osjećajem ili osjećajima koji uz njega idu.

  Žanr koji istražuje je neka vrsta Indie Pop-a, ili Indie Summer Pop-a, kako ga sam autor naziva, a tematika kojom se u svojim pjesmama bavi je većinom vezana uz ljubav, promišljanju o istoj, o malim, ali prekrasnim trenucima koje nas svakodnevno okružuju, i ako imamo imalo volje, inspiracije, otvorenosti, znatiželje, i malo sreće,

  ih i proživimo. Iza imena projekta je gitarist i pjevač, podrijetlom iz Bilica pored Šibenika, a dugi niz godina djeluje u Zagrebu, Zvonimir Mikulandra, koji ujedno piše, sklada i aranžira pjesme. U dosadašnjem glazbenom putu je djelovao u više sastava, raznih žanrova, od kojih valja izdvojiti grupu “Kazan” s kojim 2018. izdaje i album “Ružo”.

  Bonsai Summer

  Pjesma “Only need yours” je snimljena i producirana u ljeto 2020 te je prva u nizu, a preostali dio materijala je u fazi snimanja.

  Nadamo se da Vas je ovaj članak o Bonsai Summeru zaintegrirao te da ćete ga slušati i preko Vašeg Radija Falš!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR