Skip to content
Početna stranica » Novosti » Borben Dallas i njegov konstantno rotirajući live band Filipino Cupids napadaju!

Borben Dallas i njegov konstantno rotirajući live band Filipino Cupids napadaju!

  Borben Dallas & His Filipino Cupids objavili su novi singl i spot za pjesmu ‘Too Convenient‘! Borben Dallas je solo projekt koji za potrebe live nastupa pozove svoj bend Filipino Cupids, a trenutno ga čine Anja Tkalec na bassu i Sven Stažić na bunjevima. Prvim singlom predstavljaju energijom nabijenu glazbu kakva će se naći na albumu prvijencu koji bi trebao ugledati svjetlo dana do kraja godine. 

  Pjesma je snimljena u Rattus Rattus studiju u Zagrebu pod produkcijskom palicom Borne Maksana koji je ujedno i zaslužan za mix i mastering uz asistenciju Anje Tkalec. Hrvoje Nikšić snimio je melotron, Sven Stažić outro bubnjeve, dok je back vokale otpjevao Vid Hajsan

  „Spot je vješto upakirana kratka priča koja te drži na rubu sjedala! Za to su zaslužni . „Spot je vješto upakirana kratka priča koja te drži na rubu sjedala! Za to su zaslužni vanserijski talenti redatelja Borne Zidarića, direktora fotografije Mateja Subotića, montažerke Dore Slakoper, producenta Luciana Merdite, asistenta redatelja Mateja Matijevića, asistenta kamere Marka Milohnića te Lutve Mekića i Luke Jazića. U ulozi glumaca našli su se Tin Rožman i Giorgio Clampanelli. Artwork covera za singl djelo je NJI3 (Dina Milovčić & Franka Tretinjak).” – kaže Borben Dallas.

  Borben Dallas & His Filipino Cupids

  Pjesma ‘Too Convinient‘ u izdanju izdavačke kuće Lack of Records dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR