Skip to content
Početna stranica » Novosti » Dvostruko zadovoljstvo Damira Poše – novi studijski album i videospot

Dvostruko zadovoljstvo Damira Poše – novi studijski album i videospot

  Korčulanski kantautor sa zagrebačkom adresom Damir Poša objavio je dvadeseti studijski album “Moj ludi plan još traje” i novi singl “Osinje gnijezdo”.

  Pjesma “” je četvrti singl za novi dvadeseti album Damira Poše koji je nedavno obljavljen za izdavačku kuću Cantus. Album “” je nastao u suradnji sa glazbenim producentom Antoninom Šimićem iz Greenwood Studija

  Damir Poša

  Nakon zagrebačkog potresa Poša je dobio inspiraciju za pjesmu “Na kraju grada” i brzo se pojavio u mom studiju. Nakon što smo tu pjesmu realizirali, druge su se samo nizale što nas je dovelo do 10 pjesama koje smo zaokružili u Pošin najbolji studijski album po mom mišljenju.” – Objasnio je Šimić.

  Damir Poša

  Kao treći član tima uskoro se priključio i mladi i talentirani Ante Puharić – Kleško iz makarskog benda koji je svojim gitarskim aranžmanima i idejama uvelike doprinio da album zvuči kao spoj Bob Dylana i Daniela Lanoisa, energije Tom Pettya do  Leonarda Cohena.

  Moj ludi plan još traje naziv je najnovijeg, dvadesetog po redu studijskog albuma Damira Poše, hrvatskog kantautora, šansonjera, skladatelja televizijske i filmske glazbe, inače rodom iz malog naselja na otoku Korčuli. Damirov „ludi plan“ potrajao je dugih 35 godina, a kako bi obilježio tu važnu obljetnicu, osim albuma, predstavit će i zbirku s 250 autorskih pjesama te live nosač zvuka s koncerta u jednom bečkom klubu iz 2007. godine.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)