Skip to content
Početna stranica » Novosti » Dvostruko zadovoljstvo Damira Poše – novi studijski album i videospot

Dvostruko zadovoljstvo Damira Poše – novi studijski album i videospot

  Korčulanski kantautor sa zagrebačkom adresom Damir Poša objavio je dvadeseti studijski album “Moj ludi plan još traje” i novi singl “Osinje gnijezdo”.

  Pjesma “Osinje gnijezdo” je četvrti singl za novi dvadeseti album Damira Poše koji je nedavno obljavljen za izdavačku kuću Cantus. Album “Moj ludi plan još traje” je nastao u suradnji sa glazbenim producentom Antoninom Šimićem iz Greenwood Studija

  Damir Poša

  Nakon zagrebačkog potresa Poša je dobio inspiraciju za pjesmu “Na kraju grada” i brzo se pojavio u mom studiju. Nakon što smo tu pjesmu realizirali, druge su se samo nizale što nas je dovelo do 10 pjesama koje smo zaokružili u Pošin najbolji studijski album po mom mišljenju.” – Objasnio je Šimić.

  Damir Poša

  Kao treći član tima uskoro se priključio i mladi i talentirani Ante Puharić – Kleško iz makarskog benda Rezerve koji je svojim gitarskim aranžmanima i idejama uvelike doprinio da album zvuči kao spoj Bob Dylana i Daniela Lanoisa, energije Tom Pettya do balada Leonarda Cohena.

  Moj ludi plan još traje naziv je najnovijeg, dvadesetog po redu studijskog albuma Damira Poše, hrvatskog kantautora, šansonjera, skladatelja televizijske i filmske glazbe, inače rodom iz malog naselja Pupnat na otoku Korčuli. Damirov „ludi plan“ potrajao je dugih 35 godina, a kako bi obilježio tu važnu obljetnicu, osim albuma, predstavit će i zbirku s 250 autorskih pjesama te live nosač zvuka s koncerta u jednom bečkom klubu iz 2007. godine.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR