Skip to content
Početna stranica » Novosti » Upoznajte DHP – Bračni par i glazbeni duo

Upoznajte DHP – Bračni par i glazbeni duo

  Početi ću tako što ću vam reći da smo tim, dok ja sam pisac. Cheryl, moja žena uživa u tome da se probudi u 2 ujutro jer osjećam da sam smislio nešto cool – i ona zapravo sluša. Cheryl je ona kojoj vjerujem da će svoj glas, svoj stil, muziciranje, svoj trag staviti u zvuk koji zovemo DHP.

  Peti album objavljen je pod nazivom “Vibe Mutha Vibe“. Riječ je o izdanju s 10 pjesama koje su objavljene 1. svibnja 2022. Pjesma kojom su se predstavili Radiju Falš jest “October“, pjesma je to o ženi koja više ne želi podnijeti nasilnu vezu u kojoj se nalazi i koja se osjeća ovlaštenom da ode.

  Darren piše o životu, dobrom, lošem i ružnom. Piše priče o svima koje poznaje, svima koje sretne i nekima koji mu nedostaju. Piše o seksu, drogama i mentalnim problemima koje svi ponekad imamo. Svaka osoba koja sluša njegove pjesme i priče može ih drugačije sagledati.

  dhp

  Utjecaji? Na Darrena utjele svaki zvuk koji je ikad prošao njegovu blizinu. Mogli bi napisati – Queen, The Doors, The Weekend, Poison, STYX, Justin Timberlake, Adel, The Muse, 21 Pilots, The Black Keys i George Winston… Ili bi pak mogli reći – The Beatles, The Beach Boys, The BeeGees, NIN, Eminem, Faith No More, Pink Floyd, Chris Cornell, Katy Perry, Neil Young, Neil Diamond, Taylor Swift i Imagine Dragons. Na kraju krajeva, svi mainstream, ali i svaki indie sastav i svaki zvuk koji je Darren čuo utjecao je na njegov stil!

  Tko je the DHP? Darren Holland (gitara, bas, klavijature, ukulele i vokali), Cheryl Holland (klavijature, harmonika, bubanj, perkusije i vokali), Barb Wilmoth (bubanj, perkusije i prateći vokali), Andy Oxman (producent).

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR