Skip to content
Početna stranica » Novosti » Diskonautova psihodelična otkrivenja: ‘Univerzalna Konstanta’

Diskonautova psihodelična otkrivenja: ‘Univerzalna Konstanta’

  ‘Univerzalna Konstanta’ rezultat je zaključka da Svemir može završiti svake sekunde

  Divlji zvukovi koji prodiru kroz zrak, vibracije koje pulsiraju kroz tijelo poput električnog udara – to je Diskonaut, petočlani sastav iz Zagreba koji je upravo izbacio svoj najnoviji kozmički uradak pod nazivom ‘Univerzalna Konstanta‘. Dok ova eksplozija zvuka odzvanja, postaje jasno da smo ušli u teritorij glazbene avanture koja izaziva um, tijelo i dušu.

  Diskonaut Univerzalna Konstanta

  Univerzalna Konstanta” nije samo pjesma koja nas tjera na ples, već i duboko promišljanje o samoj prirodi Svemira. Ova psihodelična ekstravaganza pomaže nam shvatiti da naša egzistencija može biti izbrisana u svakom trenutku, kao da smo svjedoci velikog kozmičkog praska koji se neprestano ponavlja. Kroz svoj zvuk i tekst, Diskonaut nas vodi na putovanje kroz dimenzije vremena i prostora, otkrivajući nam tajne univerzuma koje nas okružuje.

  Diskonaut nas ujedno vodi i na putovanje kroz njihov nadolazeći albumPrimordijalna Juha‘, koji će biti objavljen u rujnu ove godine. Ova zbirka zvukova i riječi obuhvaća sve aspekte ljudskog postojanja, od mračnih dubina do prosvjetljenja. Diskonaut donosi svoju jedinstvenu viziju glazbe, kombinirajući elemente psihodelije, rocka i eksperimentalnih zvukova kako bi stvorili glazbenu eksploziju koja će protresti vašu dušu.

  Ali Diskonaut ne staje samo na zvuku – oni podižu cijelu igru s izdanjem video spota za “Univerzalnu Konstantu”. U suradnji s umjetnom inteligencijom i čovjekom, stvorili su vizualno remek-djelo koje prati ovu kozmičku pjesmu. Kroz vrtložne slike, psihodelične animacije i nadrealne scene, video spot donosi nam intenzivno iskustvo koje se prepliće s glazbom, stvarajući sinestetičku eksploziju za sva osjetila.

  I tu nije kraj! Diskonaut će oživjeti svoj zvuk na pozornici festivala ‘Ljeto na Velesajmu‘ u petak, 30. lipnja. Očekujte da će vas ova eklektična skupina muzičara odvesti na glazbeno putovanje koje će vam zauvijek ostati urezano u sjećanje. Njihova energija, strast i beskompromisnost na pozornici donose pravu glazbenu eksploziju koja će vas ostaviti bez daha.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR