Skip to content
Početna stranica » Novosti » Podržite Kreativnost: Donirajte za Radio Falš i Umjetničku Slobodu!

Podržite Kreativnost: Donirajte za Radio Falš i Umjetničku Slobodu!

  Dragi slušatelji,

  Radio Falš je mjesto gdje neafirmirani umjetnici pronalaze svoj glas i inspiraciju. Naša radijska stanica je dom za više od 500 umjetnika, glazbenika, vizualnih umjetnika i književnika, koji su s ljubavlju i predanošću dijelili svoje radove s vama. Od virtualnih izložbi do autorskih glazbenih uradaka, Radio Falš je postao simbol kreativnosti i slobodnog izražavanja.

  Međutim, danas vam se obraćamo s iskrenom molbom. Naša mala, ali hrabra zajednica suočava se s financijskim izazovima. Radio Falš je neprofitna organizacija koja se oslanja isključivo na volontere i entuzijazam. S obzirom na našu predanost umjetnosti i nezavisnoj sceni, nismo se bavili profitom. Umjesto toga, trudimo se stvoriti sigurno utočište za umjetnike koji žele dijeliti svoje talente s svijetom.

  Međutim, kako rastemo, suočavamo se s rastućim troškovima. Za održavanje naše radio stanice, trebamo pokriti troškove emitiranja, hostinga, struje i mnoge druge tekuće troškove. Nedavno smo se suočili s neplaniranim računom koji je postao izazov za našu zajednicu volontera.

  Zato vas pozivamo da nam pomognete u očuvanju Radija Falš. Vaša donacija, bez obzira na iznos, pomoći će nam pokriti tekuće troškove održavanja stanice. Vaš doprinos značit će svijetu ne samo podršku umjetnicima, već i očuvanje ove važne zajednice koja se bori za umjetnost i slobodu izražavanja.

  Ako želite pomoći, možete uplatiti svoju donaciju na sljedeće račune:

  IBAN: HR8323400093234781604
  Revolut / KEKS Pay: 0958248083
  Nositelj računa: Dorotea Pavalić
  Opis: Donacija za Radio Falš

  Svaki vaš cent ide direktno u održavanje Radija Falš i podršku umjetnicima koji ga čine posebnim. Hvala vam na vašoj podršci i vjeri u snagu umjetnosti. Zajedno možemo nastaviti stvarati, inspirirati i očaravati svijet.

  Vaš Radio Falš

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR