Skip to content
Početna stranica » Novosti » Emil Khachaturian – predstavnik suvremene instrumentalne glazbe

Emil Khachaturian – predstavnik suvremene instrumentalne glazbe

  Rođen je 11. travnja 1981. godine u Ukrajini gdje je i odrastao. Emil Khachaturian se može pohvaliti svojom marljivošću i talentom, bavi se sviranjem od svoje 15., a već od svoje 16. godine stvara autorske pjesme. Trenutno studira na Moskovskom institutu za psihoanalizu, ali je također bivši časnik ukrajinske vojske.

  Do 2014. godine je živio u Kijevu i svirao diljem Ukrajine, bio je i frontman grupe NEOGARA. Trenutno Emil Khachaturian živi u Izraelu. On je vrhunski glazbenik i profesionalac, gitarski je genij, glazbenik-virtuoz, skladatelj, izvođač nevjerojatno lijepe glazbe i svojih autorskih pjesama koje piše na različitim jezicima: ukrajinskom, engleskom i ruskom.

  Samouvjereno osvaja svijet šoubiznisa. Njegove pjesme mogli su čuti slušatelji radija cijeloga svijeta. U 2021. je predstavio svoj videospot, sudjelovao na međunarodnim glazbenim natjecanjima, te osvajao vrhunske nagrade – višestruki je pobjednik Grand Prixa i ima Laureat 1. stupnja. Na njegovom se trudu samo može zavidjeti.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR