Skip to content
Početna stranica » Novosti » emocean drive najavljuje debi album pjesmom “Reckless Appetites”

emocean drive najavljuje debi album pjesmom “Reckless Appetites”

  Emocean drive započeli su svoju glazbenu karijeru u lipnju 2021. godine. Ideja je oduvijek bila fokusirati se na samu glazbu. Stoga je bend odlučio ne prikazivati svoja lijepa “ružna” lica u svojim spotovima te umjesto toga koristiti avatare. Čak i njihovi prijatelji jedva znaju tko su uistinu emocean drive!

  emocean drive album

  Kako bi postali što kreativniji, ograničili su se na vokale, gitaru, bas gitaru, bubnjeve a ponekad samo udaraljke i zvečke. Lijep i jednostavan Rock ‘n’ Roll, ha? Dakle, trenutna postava izgleda ovako: Hot Coffeen – vokal, gitara Turtletwang – bas gitara, LRY90s – bubnjevi. Sviraju Pop Punk i Rock pjesme, uglavnom o tekućinama i biljkama koje mijenjaju perspektivu, o mjestima na kojima su bili i svim (subjektivno) lijepim djevojkama. Stvari koje do sada možete čuti snimljene su u studiju Lenive u Varšavi (Poljska), od strane poznatog producenta Lucasa L. na prilično skupoj opremi.

  Njihov debi albumAll the Pretty Songs” bit će objavljen u studenom 2022. godine a do tada planiraju svirati sjajne nastupe! Naravno, do tada već objavljene singlove s albuma možete slušati i na našoj radijskoj postaji.

  Ukoliko želite saznati više o sastavu, kliknite ovdje.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR