Skip to content
Početna stranica » Novosti » Flaner objavio svoj četvrti singl “Noćas”

Flaner objavio svoj četvrti singl “Noćas”

  Križevačko-zagrebački alternativni rock bend Flaner objavio je svoj četvrti singl “Noćas” u obliku službenog videospota s tekstom pjesme. Zajedno sa singlom “Noćas” objavili su i svoj album prvijenac “Pulpa“.

  Riječ je o autorskom materijalu na kojem je bend radio tijekom 2020. i 2021. godine, dok su u prošloj godini izdali čak tri singla – “Stvari” u veljači, “Kaktus” u svibnju te “Krug” krajem rujna. Ukupno se na “Pulpi” nalazi 9 pjesama.

  Tekst i glazbu potpisuje Luka Baričević, aranžman zajednički Flaner, za produkciju su odgovorni Toni Tkalec (Penthouse Studio) i Borna Jaklenec (Flaner), miks i mastering potpisuje Toni Tkalec, a ilustraciju i animaciju Ivan Ivanović (Heresy Design).

  Prvi singl “Stvari” objavili su 6.2., a vrtio se na nekoliko radio postaja te je dobio vrlo pozitivne kritike. Snimanje prvijenca financijski je omogućila križevačka udruga P.O.I.N.T.
  Flaner je od osnutka 2019. imao više koncerata u Zagrebu (Cash & Carry, Glazbena kuća, brucošijada Muzičke Akademije, Močvara, HR DEMO i Hard Place), Križevcima (Klub kulture, Dvorište K2 i Robin ljetno kino) i Samoboru (8. Samoborski Rock Festival i Bunker).

  Flaner su: Luka Baričević (gitara, vokal), Džon Gečević (vokal,), Borna Jaklenec (gitara), Tomi Tomaško (bas gitara), Tomislav Miklež
  (klavijature) i Lovro Baričević (bubnjevi).

  Flaner možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram te poslušati na YouTube i ostalim glazbenim streaming servisima.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR