Skip to content
Početna stranica » Novosti » Frik iz kvarta predstavlja gorko slatku himnu Velike Gorice

Frik iz kvarta predstavlja gorko slatku himnu Velike Gorice

  Velika Gorica je dobila svoju himnu – Frik iz Kvarta izbacuje epsku gorko slatku pričo-pjesmu koja beskompromisno zarezuje duboko u bolno tkivo današnjeg društva i pojedinca. Iako je riječ o konkretnom gradu – mnogi stihovi se itekako odnose i na znatno širi kontekst – pa se može govoriti i o metafori države u malom.

  Frik iz Kvarta Velika Gorica Moja Mala

  Zvukom najbliže hip hopu poetsko je to putovanje iscijeđeno iz dugogodišnjeg iskustva življenja u jednoj, kako autor teksta Zlatko Majsec kaže, toplo-toksičnoj sredini. Put vodi kroz puno mračnih, ali i svijetlih predjela. Na pjesmi se dugo i predano radilo i svi koji su u njeno stvaranje uključeni, s velikim su nestrpljenjem dočekali trenutak da ju postave pred vas.

  Frik iz Kvarta Velika Gorica Moja Mala

  Glazbu potpisuje Ivan Vidović – Vida (Retrodukcija), tekst Zlatko Majsec, aranžman Vida, Majsec, Igor Kotal Pigili i Antonino Šimić. Samo trajanje pjesme koje duplo nadmašuje klasične 3 radio friendly minute, kao da je prizivalo i producentsku suradnju – Kung Fu studio (Vida&Pigili) i Greenwood studioAntonino Šimić.

  Na vokalima se Majsecu (Frik iz Kvarta) pridružuju maestralna Rea Matić i Ivan Laić – Django koji je doslovce pakleno dobro izinterpretirao povjerene mu stihove. Za upečatljivi i živopisni video spot koji je uvjerljivo prenio atmosferu pjesme i koji više od 6 minuta vješto drži pozornost gledatelja zaslužni su Dora Butković i Borna Obranović. Dori je ovo ujedno i spot-ovski prvijenac…

  Sve singlove Frika, uključujući i “Velika Gorica moja mala” možete čuti na radiju Falš

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR