Skip to content
Početna stranica » Novosti » Ekstravagantni Bjelovarac Fyu objavio nove singlove uz animirane spotove!

Ekstravagantni Bjelovarac Fyu objavio nove singlove uz animirane spotove!

  Elements – prva Fyuova pjesma na engleskom jeziku, i Šum, treći su i četvrti singl koji je do sada objavio, a prate ih dinamični animirani spotovi. Sve je to dio prvog 22-godišnjakovog šarolikog albumaSoba“.

  Kantautor umjetničkog imena Fyu sav je materijal, koji svojom kreativnošću izlazi van okvira, napisao i snimio sam u svojoj sobi. A od toga i dolazi ime njegovog nadolazećeg albuma prvijenca. Svoje dosadašnje pjesme objavljivao je planski – jednu po jednu jer je “kroz sve singlove što su objavljeni prije albuma, htio dočarati vibru cijelog paketa.”

  Elements je tu da kroz grunge, psihodeličnu vibru predstavi malo lakšu, platonsku tematiku u pisanju. Dok je Šum tu da zaključa sve sa mekšim zvukom i jednom lijepom aranžmanskom i tematskom pričom“, komentirao je Fyu svoje dvije nove pjesme.

  Oba singla dolaze u paketu sa vizualno primamljivim animiranim spotovima za koje Fyu smatra da će obogatiti način gledanja i shvaćanja pjesama.

  Prije Elements i Šum, Fyu je objavio dva singla: “prvi singl Siva zona (Raj) bio je sirovije i oštre rock prirode, a drugi singl Slijepi duh doprinio je sa svojom dubinom i apstrakcijom“, opisuje Fyu prva dva autorska singla koji su također objavljeni pod okriljem izdavačke kuće za mlade glazbeniku u usponu – El Records.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR