Skip to content
Početna stranica » Novosti » Zajedno s novim singlom “Icarus”, Giudi otkriva i njezin digitalni identitet

Zajedno s novim singlom “Icarus”, Giudi otkriva i njezin digitalni identitet

  Jedna od najkreativnijih umjetnika u glazbenoj sceni, Alt Pop zvijezda Giudi kombinira glazbu s modom i vizualnom umjetnošću, uključujući teme poput održive mode i raznolikosti u društvu. Proputovala je Europu, bila je vrlo tražena kao izvođačica na mnogim međunarodnim modnim događanjima, kao i na glazbenim festivalima, a njezina se glazba pušta na radio postajama u preko 50 zemalja na 5 kontinenata.

  Giudi Avatar Digital Identity

  Zajedno s novim singlom “Icarus“, revolucionarna Alt Pop umjetnica Giudi (izgovara se “Judy”) otkriva njezin digitalni identitet. Giudi objavljuje njezinu opsjedajuće lijepu pjesmu gubitka i boli u kojoj sudjeluju talijanska harfistica Nunzia del Popolo i eterična teksturna elektronika istaknutog britanskog pop umjetnika Space Candyja i američkog producenta Nic Coolidgea.

  Pjesma je topla kombinacija klasične harfe i moderne oštrine digitalnog svijeta, kinematografsko i atmosfersko futurističko pop remek-djelo koje stvara jednu od najdirljivijih pjesama koje smo slušali. Za drugu verziju pjesme Icarus (Piano Nocturne in Emin), Giudi surađuje s nagrađivanim modernim klasičnim pijanistom i soundtrackom / TV skladateljem Karelom Havlíčekom za čarobnu klavirsku interpretaciju.

  Giudi Avatar Digital Identity

  O svom avataru kaže: “Htjela sam istražiti svoj digitalni identitet, jer moj avatar uvećava moj život. Osjećam se potpuno slobodno putovati kroz različite dimenzionalne slojeve svog uma i biti slobodna izraziti svoju kreativnost, posebno u ovom teškom razdoblju kada, na primjer, postaje teško fizički se sastati sa svojim timom. Moj digitalni avatar igra značajnu ulogu u mojoj slici virtualne prisutnosti. Toliko uživam u napetosti između granica stvarnog i virtualnog svijeta.

  Trenutno surađuje s modnim brendovima u Europi i SAD-u na digitalnoj i održivoj odjeći, Giudi je umjetnik INES-a i Europavoxa koji promovira EU za 2021.-22.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR