Skip to content
Početna stranica » Novosti » Grozni Gadovi osvajaju scenu svojim debitantskim singlom “Šapat”

Grozni Gadovi osvajaju scenu svojim debitantskim singlom “Šapat”

  Nova energija na glazbenoj sceni je stigla u obliku benda Grozni Gadovi, koji su nedavno predstavili svoj debitantski singlŠapat“. Ova četvorka donosi osvježavajući zvuk s prizvukom osamdesetih i modernom produkcijom te dubokim tekstom.

  Grozni Gadovi
  Grozni Gadovi

  “Šapat” progovara o važnoj temi nasilju u obitelji. Grozni Gadovi hrabro otvaraju ovu temu i pozivaju na otvoreni dijalog o njoj. Njihov pristup glazbi nije samo zabavan, već i angažiran, što odmah privlači pažnju publike.

  Ova rock četvorka već je stekla reputaciju beskompromisnih izvođača, a njihova glazba nosi snažnu energiju i poruku poruku. Članovi benda su: Željko Stručić – Struja, Kruno Petrović, Bruno Potočki i Sven Marković.

  O samoj pjesmi, članovi benda kažu:

  >>Šapat je priča o diskonektiranim međuljudskim odnosima koji omogućuju predatorima da se kamufliraju među obične ljude. Pjesma nas vodi u zatvorenu prostoriju u kojoj zarobljena žrtva priča svoju priču, dok društvo okreće svoj pogled.<<

  Produkciju singla “Šapat” nadgledao je iskusni producent Damir Trkulja – Šiljo u Purple Cat studiju, a za vizualni doživljaj pjesme zaslužan je Roberto Tkalec (RMusic). U spotu se posebno ističe talentirana mlada plesačica Leonarda Stručić, koja svojim plesom dodatno naglašava emocije i priču pjesme.

  Grozni Gadovi – Šapat

  Grozni Gadovi su definitivno bend koji vrijedi imati na radaru. Njihova glazba nosi snagu i dubinu, a singl “Šapat” obećava da će biti samo početak njihovog putovanja na glazbenoj sceni. Njihov nastup na Peperton Live festivalu najavljuje uzbudljivu budućnost za ovaj mladi, ali izuzetno talentirani bend.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR