Skip to content
Početna stranica » Novosti » Ljubljanski bend Haiku Garden objavili drugi album

Ljubljanski bend Haiku Garden objavili drugi album

  Ljubljanski shoegaze/neo-psihodelični bend Haiku Garden u čijem izričaju dominira glasna i bučna gitaristička glazba s prizvukom popa početkom ljeta objavili su drugi albumLoose Contacts / Tense Present”.

  Haiku Garden album

  Glazbeni put započinju 2015. godine, a nakon hvaljenih dosadašnjih izdanja te niza regionalnih i svjetskih uspjeha Haiku Garden svojim trijumfima pridružuju i novi album kojim su tijekom ljeta predstavili slovenskoj publici kroz mnogobrojne koncerte i promocije.

  Kroz “Loose Contacts / Tense Present” ovaj punokrvni i prekaljeni bend nastavlja istraživati i nadograđivati shoegaze bazu koju su pomno stvarali tijekom sedmogodišnje karijere. Iskustvo koje su stekli kroz brojne svjetske i regionalne turneje pretočili su u novi album koji istražuje eksperimentalne i melodične pristupe u svrhu stvaranja novog i jedinstvenog zvučnog zapisa.

  Haiku Garden album

  “Loose Contacts / Tense Present” je u travnju 2022. najavio prvi singl “Levitate”, a sam album obiluje bržim ritmovima i intenzivnijom zvučnom slikom. Na novom izdanju Haiku Garden vrhunski spaja utjecaje shoegazea, postpunka, krautrocka i noisea.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR