Skip to content
Početna stranica » Novosti » Upoznajte Hayley Verrall – Country pjevačicu iz Kanade

Upoznajte Hayley Verrall – Country pjevačicu iz Kanade

  Country pjevačica i autorica Hayley Verrall svježa je mlada umjetnica iz Ontarija (Kanada), koja se tiho ali brzo probijala u kanadsku country scenu u posljednjih nekoliko godina svojim korijenima i suvremenom inspirativnom originalnom glazbom.

  Dok je Hayley bila počašćena predstaviti svoja originalna glazbena djela kroz uvodne emisije za druge legendarne kanadske glazbenike, radeći s njima, otkriva svoju istinsku motivaciju za pisanje pjesama: “Pisanje je dio mog dana i dolazi iz svakodnevne inspiracije, iz bilo čega što radim u to vrijeme. Pokušavam pisati glazbu o sebi, svojim iskustvima, iskustvima svojih prijatelja i obitelji te onih koje upoznajem svakodnevno. Moja cijela glazbena karijera nastala je kroz stvarno životno iskustvo koje se reflektira u mojoj priči ‘Singing for Smiles’. Stalno sam u potrazi za dobrom pričom koja govori o tome tko sam, ali da se čini da može biti i nečija druga. Napisala sam mnogo pjesama o životu, ljubavi i svijetu i nadam se da će ljudi biti inspirirani ili ohrabreni ako prolaze kroz iste stvari.

  BPAC i novi singl

  Međunarodno i lokalno nagrađivana umjetnica, Hayleyina strast za izvođenjem i za ljudima nije prošla nezamijećeno. Nedavno je tekst jedne od svojih originalnih pjesama uklopila u dio javnog umjetničkog projekta u Burlingtonu te je svojom aktivnošću 2020. godine predstavljena u Burlington Performing Arts Center Hall of Fame: “Biti primljen u Burlington Performing Arts Center Hall of Fame je nevjerojatan osjećaj. Toliko sam zahvalna na stalnoj podršci koju su i BPAC i Burlington pružili meni i mojoj glazbi. Osjećam se potpuno blagoslovljeno što sam Burlington umjetnica i oduševljena sam što BPAC prepoznaje moju vrijednost kao takvu.

  Hayley Verrall

  Hayleyin novi singlStir Crazy‘, koji je napisala u suradnji s Angelom Siracusom, a producirao ga je Dan Stobbs iz MNOW Recordsa, suptilno se dotiče postojane teme da se ne može živjeti suzdržano i postrance. Po snazi ​​odgovara njezinom prethodnom izdanju i ponovno spaja ona stvarna životna iskustva i povezane emocije s nevjerojatnom mladenačkom energijom.

  Hayley Verrall

  Sunčana strana jednog malog grada

  Objavila je i svoj četvrti radijski singl pod nazivom ‘Side of Small Town‘ 11. prosinca 2021.  ‘Side of Small Town’ šalje poruku da ako volite nekoga s klasičnom jednostavnošću malog grada i lojalnosti, odnos će stajati. O pjesmi Hayley kaže: “Melodija pjesme ‘Side of Small Town’ vizualizira ponos malog grada koji vidite na fakultetskim nogometnim utakmicama: navijanje i vjerna publika, ekipa koja se pokazuje svojim navijačima. Htjela sam te iste ideale malog grada prenijeti na odnose. Ako volite nekoga s tom ‘stranom’ malog grada, tom klasičnom malogradskom jednostavnošću i odanošću, veza se neće prekinuti.”

  Napisana u suradnji s Angelom Siracusa i produciranjem Dana Stobbsa iz MNOW Recordsa, Side of Small Town odaje počast klasičnim idealima malih gradova. Osjećaji su stvarni, tekstovi su promišljeni, a ritam ostaje jak u ovom novom dodatku Hayleyinu katalogu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR