Skip to content
Početna stranica » Novosti » Homeless Radio objavljuje debitantski EP “The Truth”

Homeless Radio objavljuje debitantski EP “The Truth”

  Homeless Radio objavljuje svoj debitantski EP koji sadrži 4 Indie Rock Garage pjesma

  Rock sastav iz Ukrajine pod imenom Homeless Radio opisuje svoj EP kao mjesto gdje se nadrealizam susreće sa realizmom. “The Truth” je inspiriran Jackom iz poznatog filma “Titanik“. Poistovjećeni sa pričom hrabrog čovjeka koji živi na svoj jedinstven način nesvjesno prema opasnom svršetku. EP “The Truth” satirizira tu tragičnu priču s pjesmom kojom otvaraju EP “Protect Us From The Truth“. Lirika nastavlja tematski kulminirati do alternativnog kraja priče i EP-a pjesmom “Ship-song“.

  Homeless Radio The Truth EP

  Sve pjesme i liriku sastava Homeless Radio napisali su četvorka iz Kharkiva, Ukrajine: Andrew Yampolskiy (gitara i vokal), Fedor Orlov (gitara), Ivan Trikoza (bas gitara) i Ivan Orlov (bubanj). Sastav je osnovan 2016. godine, namjerom kombiniranja rock, garage, indie, alternative rock i pop žanrova, s povremenim ubacivanjem drugih glazbenih stilova.

  Najviše su aktivni bili od 2017. do 2019. godine. Te godine ispunili su koncertima, ponajviše u okrugu Kharkiv. Sudjeluju na open-air festivalu Kharkiv Music Day od 2017. godine. Nakon toga, 2018. godine izbacili su dvije demo snimke “I Don’t Care” te “Crackler“, koje su objavljene na Soundcloudu. Ove godine vraćaju se punom parom. Potpisuju za Sunset Alliance Label te izbacuju debutantski EP “The Truth” u svibnju, koji ćete biti u mogućnosti uživati i na našoj radio stanici.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR