Skip to content
Početna stranica » Novosti » Hoodooleen u novom singlu “Seven harvests a year” prodaje dušu vragu!

Hoodooleen u novom singlu “Seven harvests a year” prodaje dušu vragu!

  Hoodooleen predstavlja novi videospot za pjesmu ‘Seven harvests a year‘ za koju kaže da je ‘bodulska verzija Fausta’. Prodaja duše vragu za 7 berbi godišnje nije ispala kako je zamišljeno.

  Hoodooleen je pokrenut 2019. godine s jasnom vizijom zvuka koji teži pop minimalizmu uz koketiranje s klasikom što Robert jako dobro uobličuje svakim svojim singlom. Fokus stvaralaštva leži na vokalu i klaviru koji, po riječima publike i medija, mogu ozbiljno parirati vodećim svjetskim izvođačima.

  Novi spot još je jedan u nizu uradaka talentiranog splitskog umjetnika Tonija Mijača s kojim Hoodooleen surađuje od samih početaka dok je za mix i master pjesme zaslužan Filip Vidović iz Matterhorn Music studija.

  U isto vrijeme kad se snimao spot za pjesmu ‘Many More’ gdje smo se ugrijali uz vatru i ‘izgorili’, snimljen je i ovaj u kojem me Toni zakopao u 100kg soli kako bi prikazali konzervaciju duše. Ne pokušavajte ovo kod kuće ako je temperatura blizu nule 😊 Kao što sam već rekao, s Tonijem je svako snimanje avantura!” – kaže Hoodooleen.

  Hoodooleen Seven harvests a year

  Samozatajnog, talentiranog i iskusnog umjetnika Hoodooleena neki će možda prepoznati po umjetničkom imenu, glasu ili pak po stilu, a nekima će ovo sigurno biti otkriće i melem za uši.

  Pjesma ‘Seven harvests a year‘ dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR