Skip to content
Početna stranica » Novosti » Intelligent Music Project – Još dvije rock legende na novom albumu!

Intelligent Music Project – Još dvije rock legende na novom albumu!

  Poslije uspješnog prethodnog albuma glazbenog supersastava Intelligent Music Project, očekivanja rock fanova kada je riječ o njihovom šestom albumu pod nazivom “The Creation” su, razumljivo, velika. Album predstavlja zanimljiv spoj različitih rock stilova i kako sam naziv albuma govori, naglasak je na kreativnom pristupu koji mnogima može poslužiti kao zvijezda vodilja ka životu sa svrhom.

  Intelligent Music Project

  Kemija između članova benda i kreativni stil koji se provlači u prethodnih pet albuma prisutni su i na ovom izdanju. “The Creation” sadrži 12 raznolikih pjesma, no sve imaju jednu zajedničku točku – pozitivnu poruku koju nose u sebi.

  Supersastav Intelligent Music Project čine svjetski poznati i priznati rock

  glazbenici, pa tako i na ovom 6. albumu sudjeluju – Ronnie Romero (Rainbow), Bobby Rondinelli (Rainbow, Black Sabbath), John Payne (Asia), Todd Sucherman (Styx), Carl Sentance (Nazareth) i Richard Grisman (River Hounds).

  Ronnie Romero & Bisser Ivanov

  U komentaru na novi IMP album, Ronnie Romero kaže:

  “Album “The Creation” je prirodan nastavak prethodnog albuma “Life Motion” i sredstvo kojim mi širimo pozitivnost i ljubav među slušaocima glazbe širom svijeta. Ne zaboravimo da je ovo svijet nepravde i da ukoliko postaje pravedan u onoj mjeri u kojoj mi to zamišljamo, možda ne bi ni postojao takav kakav jest. Usprkos svemu što se dešava u našim životima, još možemo prebroditi sve poteškoće i tugu koja je povezana sa “modernim životom”. Kako? Naša muzika će osvijetliti put i pružiti vam načine da izađete na kraj sa svakodnevnim izazovima.”

  John Payne (nekadašnji član grupe Asia) nadodao je:

  “Album “The Creation” nastavlja konceptualni pristup koji ima Intelligent Music Project. Tim je nevjerovatan – od tekstopisaca do sjajnih glazbenika i produkcije. Ovo je fantastičan album i ponosan sam što sam dio njega!”

  The Creation Front Cover

  Najpoznatiji glazbeni stvaraoci na prethodnim albumima Intelligent Music Project-a su upravo Ronnie i John, ali ovog puta na veliko iznenađenje ljubitelja hard rocka pridružile su se snage i dvojice legendarnih bubnjara, Bobby Rondinelli (Rainbow, Black Sabath) i Todd Sucherman (Styx) donose novu atmosferu i novi zvuk.

  Autor glazbe albuma “The Creation” je Milen Vrabevski – bugarski biznismen, filantrop i pokrovitelj umetnosti. Ovim albumom on je svijetu poslao vrlo zanimljivu poruku o životu: 

  “Pokušajte ne uzimati život toliko ozbiljno i promatrajte svoj vlastiti razvoj odozgo. To je vaše duhovno biće koje se izdiže iznad prepreka vašeg postojanja na Zemlji. Vi ste izvor balansa, ljubavi i harmonije u svijetu – uključujući i vas same. Na taj način otvarate i pripremate prostor kako bi se u vašoj duši skupila nova energija koja će vam poslužiti da pronađete rješenja. Neka skromnost dominira u vašem životu i pokušajte ne suditi ikome, usprkos svim izazovima s kojima se susrećete. Tako dolazite do energije zahvaljujući kojoj možete prebroditi sve nedaće. Naš mozak funkcionira baš kako treba kada nije pod pritiskom negativnih emocija.”

  Sve poruke koje nosi progresivni rok u izvođenju ovih sjajnih muzičara upućuju na  jednu stvar – “The Creation” je album koji treba pažljivo preslušati.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR