Skip to content
Početna stranica » Novosti » Jabaderin novi spot za prvi rođendan El Recordsa!

Jabaderin novi spot za prvi rođendan El Recordsa!

  Godinu dana postojanja izdavačke kuće za mlade autore i bendove El Records, simbolično obilježava bend s kojim je sve počeloJabadera.  Izbacili su video spot za pjesmu Radim najbolje što znam što je sada i službeno i drugi singl s njihovog EP-a Najbolje što znam s kojom se cijela ova zanimljiva priča i zakotrljala.

  Jabadera

  Novim spotom Jabadera zaokružuje godinu dana intenzivne promocije svog debitantskog materijala i okreće se snimanju novih pjesama. A zašto su odabrali pjesmu Radim najbolje što znam objasnili su sami: „Primijetili smo da publika na koncertima najbolje reagira na nju. Možda to podsvjesno ima veze s činjenicom da ta pjesma ima najveći potencijal da svakome znači nešto posebno i da ju svatko može interpretirati na svoj način, jer svatko nekad radi najbolje što zna. Spot je snimljen upravo tako da prikazuje različita značenja fraze radim najbolje što znam i kako svakom pojedincu to znači nešto drugo.“ 

  El Records, kao platforma za okupljanje mladih kreativaca, u godinu je dana objavio čak 28 pjesama, petero različitih izvođača, bookirao desetke nastupa te izbacio pet epizoda vlastitog podcasta Žica. Riječ je o desetak volontera koji neumorno rade da glazbeni autori od 15 do 25 godina dobiju vidljivost i priliku da predstave svoju glazbu. 

  Uz poruku koja promiče trud, rad i ustrajnost, ovaj spot ujedno je i sjajan ulazak u novu koncertnu sezonu, a prvi po redu bio je nastup na Danima Sloboštine 2. listopada. 

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR