Skip to content
Početna stranica » Novosti » Jelena Oberman predstavlja spot za pjesmu “Hej, pleši”

Jelena Oberman predstavlja spot za pjesmu “Hej, pleši”

  „Hej, pleši” poziva sve na zabavu, bez obzira na godine

  Nakon dugih mjeseci bez zabave Jelena Oberman sa svojom pjesmom „Hej, pleši” će vas natjerati da se pokrenete, zabavite i zaplešete. Ova zarazna electropop pjesma, izvedba, spot i produkcija rezultat je rada isključivo – žena. „Uljez” u cijeloj ovoj priči je genijalni Filip Motovunski iz FM Masteringa koji je odradio miks i mastering.

  Sam spot, koji prikazuje žene starije od 40 godina kako plešu i zabavljaju se predstavlja svojevrstan odmak od dosad viđenog na ovim prostorima.

  Jelena Oberman Hej Pleši

  Uobičajeno je vidjeti samo izrazito mlade djevojke kako plešu. Nekako se uvriježilo mišljenje da nakon 30-te godine žene trebaju biti vezane isključivo uz kuću, obitelj i posao. Napravile smo spot kojim želimo srušiti tu predrasudu. Ples nije rezerviran samo za mlade. U plesu jednako mogu, i trebaju, uživati sve generacije“, kaže Jelena.

  Osim što je izvodi, Jelena Oberman je autorica teksta, glazbe i aranžmana, te ujedno i producentica pjesme. Sellena Beram je režirala spot, asistentica je Tamara Barešić, a u spotu plešu i glume: Soledad Gossain Radenić, Sanela Janković Marušić, Zorica Krističević, Vedrana Kurjan Manestar, Darja Mrđen i Zrinka Šipušić.

  Pjesmu „Hej, pleši” možete pronaći na svim streaming servisima i glazbenim platformama, a objavljena je u sklopu prvog Jeleninog EP-ja „Kad riječi više nemaš“.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR