Skip to content
Početna stranica » Novosti » Nova glazbena senzacija: Jelena Oberman izdaje četvrti singl ‘Komarac’ i oduševljava publiku

Nova glazbena senzacija: Jelena Oberman izdaje četvrti singl ‘Komarac’ i oduševljava publiku

  Jelena Oberman, talentirana kantautorica iz Zaprešića, upravo je predstavila svoj četvrti singl ove godine – nevjerojatnu pjesmu “Komarac“. Ovaj zarazni pop hit obogaćen elektroničkim elementima potpuno je plod njezine umjetničke kreacije. Jelena je osobno napisala glazbu, tekst, aranžman, te je bila odgovorna za produkciju i miksanje, a za vrhunski mastering zaslužan je tim FM Masteringa.

  Jelena Oberman Komarac

  Energična, no istovremeno i malo tajanstvena, “Komarac” je savršeno tempirana za ljetne dane, s obzirom na temu koju obrađuje. Pjesma progovara o dosadnim komarcima koji nas nerijetko proganjaju u to doba godine. No, kako ističe Jelena, “Komarac” je zapravo metafora za emotivne vampire u ljubavnim vezama, od kojih se često trudimo pobjeći svim silama. Ipak, njena poruka može imati i doslovno značenje, što je uistinu intrigantno.

  Unatoč relativno kratkom vremenu na glazbenoj sceni, Jelena Oberman već ostvaruje značajne uspjehe. Prvi singl “Korona“, objavljen krajem 2020. godine, brzo je privukao pažnju tijekom epidemije. Prošle godine, Jelena je izdala i svoj prvijenac “Kad riječi više nemaš“, EP s pet pjesama koji i dalje ostaje aktualan i privlači slušatelje. Jelenu posebno veseli suradnja s drugim glazbenicima i producentima te je do sada ostvarila mnoge suradnje diljem Hrvatske. Uzbudljivi novi projekti su također u pripremi, što nas samo dodatno intrigira i nadahnjuje.

  Jelena Oberman definitivno je ime koje treba imati na umu u glazbenom svijetu, a njezina autentičnost i umjetnička strast zasigurno će nas iznova osvojiti. Pratite Jelenu na njezinom putu jer donosi svježu energiju i kvalitetnu glazbu koja nadmašuje očekivanja.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR