Skip to content
Početna stranica » Novosti » Jovi Skyler najavljuje EP i singl

Jovi Skyler najavljuje EP i singl

  Nakon što je započeo svoju glazbenu karijeru kao samostalni pjevač i gitarist po europskim kafićima i barovima, Jovi Skyler se nije zaustavio u svojoj glazbenoj evoluciji. Ovaj australski glazbenik, poznat po svojoj autentičnoj kombinaciji punka, alternativnog rocka i psihodelije, spreman je za novo glazbeno poglavlje.

  Njegov EP pod naslovom “Call It A Day“, objavljen je 5. travnja 2024. godine, zajedno sa singlomAsshole” i popratnim video spotom. Novi EP će slušateljima ponuditi karakterističan spoj energičnog punka, alternative iz ranih ’90-ih te misteriozne psihodelije.

  Dosadašnje glazbeno stvaralaštvo

  Jovi Skyler, koji je poznat i po svojim DIY (uradi sam) glazbenim videima, svoju je glazbenu karijeru izgradio na temeljima istinske strasti prema glazbi i neprekidnom eksperimentiranju sa zvukom. Njegovo dosadašnje glazbeno stvaralaštvo već je naišlo na pozitivne reakcije publike i kritičara.

  Jovi Skyler

  Njegov debi EP, jednostavno nazvan “Jovi Skyler“, izdan na početku globalne pandemije, donio je putovanje kroz iskrivljene post-grunge strukture i oštre poglede na svijet oko nas. SinglWe Went to the Zoo” dobio je značajnu podršku na američkim sveučilišnim radijskim stanicama.

  Tijekom 2021. godine, “Danger Land” i “Tattoos” dočekani su s oduševljenjem od strane glazbenih kritičara i obožavatelja. Ovi su singlovi dodatno istaknuli Jovijevu sposobnost stvaranja vlastitih psihodeličnih glazbenih video spotova s DIY etikom tijekom lockdowna u Sydneyu. Također su usmjerili Skylerov fokus prema stvarnim problemima s kojima se ljudi suočavaju.

  JOVI SKYLER – DANGER LAND (Official Music Video)

  Njegov LP pod naslovom “Nothing to Do“, objavljen uz novi singlIf You Think So” 19. svibnja 2023. godine, naišao je na pohvale kritičara i obožavatelja zbog neosporne iskrenosti i autentičnog pristupa pripovijedanju, koji direktno odražava dušu samog autora.

  Jovi Skyler, samozvani ” one-man orkestar“, demonstrira svoju predanost glazbi i umjetnosti kroz svaki aspekt svog stvaralaštva. Njegova sposobnost da samostalno kreira glazbu, tekstove i vizualne sadržaje čini ga pravim primjerom underground i DIY scene.

  “Call It A Day” i “Asshole”

  Novi EPCall It A Day” najavljuje još jedno uzbudljivo poglavlje u karijeri ovog talentiranog glazbenika. Sa singlom “Asshole” Jovi Skyler je spreman odvesti slušatelje na uzbudljivo putovanje obilježeno punkom, psihodelijom i autentičnim izričajem po kojem je postao prepoznatljiv. Pripremite se za glazbeno putovanje koje će vas držati na rubu dok vas vodi kroz labirinte Skylerove glazbene mašte.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR