Skip to content
Početna stranica » Novosti » Novi singl i videospot – Kali Lago – “Sasvim sam”

Novi singl i videospot – Kali Lago – “Sasvim sam”

  Kali Lago predstavlja novi singl i videospot za pjesmu “Sasvim sam”

  Sasvim sam” je četvrti singl zagrebačkog akustičnog benda Kali Lago. Tekst govori o osobi koja svoju usamljenost, manjak bliskosti i osjećaj nezamijećenosti liječi mnoštvom prolaznih i površnih odnosa. Međutim, kratkoročno olakšanje koje oni pružaju brzo nestaje i vraća se paradoksalan osjećaj samoće u društvu drugih.

  Kali Lago Sasvim Sam

  Pjesma je završena početkom 2020, netom prije epidemije i potresa zbog kojih smo odgodili snimanje do ljeta. Osim latino prizvuka, novitet u pjesmi su Hammond klavijatura i izvrsna Mia Gazdović na pratećim vokalima. 
  Spot za ovu pjesmu, kao i za naš prvi singl ‘’Uši na tračnice’’, režiju, snimanje i montažu potpisuje Vedran Husremović.

  Podsjetimo – Kali Lago je zagrebački akustični sastav osnovan početkom 2018. i čine ga Filip Smokvina (solo gitara, prateći vokal), Marin Novak (ritam gitara, glavni vokal), Marin Lisjak (bas gitara) te Marko Šturman (perkusije, prateći vokal). Prvi singl sa nadolazećeg albuma pjesma, ”Uši na tračnice” nastala je prijateljskom suradnjom sa reperom Martinom Bajsićem iz zagrebačkog benda Bruto Geto.

  Kali Lago Sasvim Sam

  Videospot možete pogledati ovdje, a novi singl Kali Laga uvijek možete čuti i na Radiju Falš!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR