Skip to content
Početna stranica » Novosti » Kali Lago novim singlom “Strah” poručuju – Niste sami!

Kali Lago novim singlom “Strah” poručuju – Niste sami!

  Kali Lago se ovom pjesmom priključuje akciji HDS-ZAMPA “Playlista za glazbenu školu Sisak” kojom se odriču autorskih tantijema za obnovu škole

  “Strah” je peti singl zagrebačkog akustičnog benda Kali Lago s kojom su se dečki odlučili priključiti akciji HDS-ZAMPA “Playlista za glazbenu školu Sisak” kojom se odriču autorskih tantijema na godinu dana za pomoć u obnovi Glazbene škole „Frana Lhotke“ u Sisku i u područnom odjelu u Petrinji. Pjevač benda Marin Novak izjavio je: “Čim smo saznali za ZAMP-ovu incijativu odlučili smo joj se priključiti sa pjesmom “Strah” budući da ona, usprkos imenu, ipak nosi poruku optimizma.”

  Kali Lago Strah

  Vokali su snimljeni u Greenwood studiju kod Antonina Šimića, a instrumental u novoustrojenim kućnim studijima članova Kali Laga. Pored matičnog Greenwood studija, realizaciji ove pjesme uvelike su pridonijeli i Filip Majdak (miks i master) i Nikolina Žabčić (naslovna slika i ostale vizualije).

  “Veseli me i što smo već započeli snimanje sljedeće pjesme za naš album i svježe dovršili jedno zanimljivo gostovanje na nadolazećem albumu Katarine Vukadin (Terminator i T.I.E.) tako da neće biti velikih pauza između objava novih pjesama.”  izjavio je Marin Novak

  Podsjetimo – Kali Lago je zagrebački akustični sastav osnovan početkom 2018. i čine ga Marin Novak (ritam gitara, glavni vokal) i Marko Šturman (perkusije, prateći vokal). Prvi singl sa nadolazećeg albuma pjesma, ”Uši na tračnice” nastala je prijateljskom suradnjom sa reperom Martinom Bajsićem iz zagrebačkog benda Bruto Geto, nakon toga još četiri singla od kojih su dva na engleskom jeziku. Svaki od tih singla možete slušati i na vašem Radiju Falš.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR