Skip to content
Početna stranica » Novosti » Kal’s Penny: Novi Singl “Full Of It” Donosi Uzbudljiv Pogled na Album “Threshold”

Kal’s Penny: Novi Singl “Full Of It” Donosi Uzbudljiv Pogled na Album “Threshold”

  Danas je dan kojeg su obožavatelji Kal’s Pennyja s nestrpljenjem iščekivali – 24.03., službeni izlazak singlaFull Of It“. Ova pjesma nije samo običan singl; ona je najava, predstavljanje, a istovremeno i poziv na putovanje kroz svijet “Thresholda“, novog albuma ovog neustrašivog rock kvinteta iz Zagreba.

  Kal’s Penny već je stekao reputaciju po svojoj eksperimentalnoj snazi koja se odražava u njihovoj glazbi. “Full Of It” nastavlja ovaj trend, donoseći svježinu i autentičnost koja je postala zaštitni znak benda. Ovaj singl nije samo glazbena nota; on je iskričava vatra koja najavljuje plamen albuma “Threshold“.

  Kal's Penny Full Of It

  Threshold” je više od običnog albuma; to je manifestacija snova, borbe i trijumfa. Kroz svoje pjesme, bend istražuje dubine ljudskog iskustva, konfrontirajući nas sa stvarnošću modernog svijeta i pozivajući nas da pređemo prag ka promjeni. “Full Of It” je prvi korak prema tom pragu, a sada je službeno pred vama, pozivajući vas da se pridružite Kal’s Pennyju na ovoj uzbudljivoj avanturi.

  Snaga Poruke i slavlje u Boogaloou:

  Tekst pjesme “Full Of It” ne samo da vas zavodi svojom iskrenošću, već vas i potiče da se suočite s vlastitim istinama. Ova pjesma nije samo glazbeni komad; ona je poziv na akciju, poziv na buđenje. Snaga poruke koja prožima ovaj singl obećava da će “Threshold” biti ne samo glazbeno iskustvo, već i duhovno putovanje.

  Da bi označili ovaj važan album, Kal’s Penny organizira promociju albuma u Boogaloo klubu u Zagrebu petog travnja. To će biti prilika da se zajedno s bendom proslavi izlazak singla i da se okupi zajednica koja dijeli istu strast prema glazbi i istini.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR