Skip to content
Početna stranica » Novosti » Karla Miletić objavila singl “Zagrli Anđela Svog”

Karla Miletić objavila singl “Zagrli Anđela Svog”

  Karla Miletić (pjevačica) je studentica 4. godine matematike, PMF-a (znanstveni smjer) u Zagrebu te član Gradske glazbe Zadar i  Zagrebačkog orkestra ZET gdje svira flautu te također ima srednju glazbenu izobrazbu iz  flaute.

  Karla Miletić singl

  Bila je član nekoliko srednjoškolskih bendova, a trenutno je član banda The Bluebird’s u kojem pjeva i svira flautu, dok drugi stalni član postave Dario Vištica svira gitaru. On je ujedno i autor svih pjesama projekta The Bluebird’s. Pjesme su uglavnom pop rock usmjerenja. Jednim dijelom su pisane na engleskom jeziku dok je u posljednje vrijeme sve više zastupljen hrvatski jezik.

  Sastav The  Bluebird’s je također prošao na natječaju HGF-a Zabok gdje će jedna pjesma biti uvrštena na njihovu kompilaciju, vezano uz 26. izdanje HGF-a Zabok.

  Trenutno, Karla Miletić se pokušava ostvariti kao samostalni izvođač pop glazbe, prvenstveno s pjesmom “Zagrli Anđela Svog“, dok su ostale već u pripremi.

  Sljedeća pjesma, napomenula nam je Karla, biti će zanimljiv iskorak od Zagrli anđela svog, pa nestrpljivo iščekujemo i slijedeći singl.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR