Skip to content
Početna stranica » Novosti » KRANKS: “3:15 AM” – Album Godine sa Sjevera Hrvatske

KRANKS: “3:15 AM” – Album Godine sa Sjevera Hrvatske

  KRANKS – 3:15 AMALBUM GODINE, najvjerojatnije dolazi sa sjevera Hrvatske. KRANKS, band koji je prije nešto više od 3 godine nastao na ruševinama nekoliko bandova sa sjeverozapada Hrvatske, isporučio je album koji je beskompromisan, svojstven, drugačiji i teško usporediv sa bilo čime. U svom neobičnom sastavu sa vrištećom brass sekcijom, 2 nabrijana bassa, tutnjajućim bubnjevima i vokalom “u crvenom”, ne podilaze nikome i idu definitivno “preko crte”, gdje slušaoca odvode u košmaran svijet čovjeka koji se budi usred noći.” (Z.M.-K.)

  Kranks 3-15

  Snimku, editing i pretprodukciju radio je Igor Josipović-Šmit, dok su produkciju i mastering odradili Bojan Miljančić (Eikonoise). Ovaj tim stručnjaka uspio je uhvatiti energiju i sirovost KRANKS-a, stvarajući zvučni pejsaž koji je jednako zapanjujući koliko i nezaboravan.

  Jednostavan, ali efektan cover djelo je mlade dizajnerice Ane Dilger-Pintarić, čija vizualna interpretacija albuma savršeno nadopunjuje njegov zvučni karakter.

  Album “3:15 AM” dostupan je na svim streaming servisima, a možete ga preslušati i putem ovog linka: YouTube Playlist.

  KRANKS su uspješno stvorili djelo koje nije samo glazbeni album, već i putovanje kroz složeni, košmarni svijet nesanice i introspektivnih misli. Ovo je album koji jednostavno nećete moći ignorirati.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR