Skip to content
Početna stranica » Novosti » Les Lullies: Svojevrsni otklon od uobičajenog pristupa

Les Lullies: Svojevrsni otklon od uobičajenog pristupa

  Svi dosadašnji uradci Les Lullies bili su brzopotezni, prošli kroz nemoguće rokove i pritom imali malo vremena za razmišljanje o ciljevima. Njihov novi LP Mauvaise Foi“, ne samo po naslovu vrlo francuski (i njihov prvi album gotovo u potpunosti otpjevan na materinjem jeziku), donosi opušteniji pristup u manifestaciji željene energije.

  Ovaj put dečki plivaju u moru promjena u odnosu na svoju uobičajenu metodologiju. Rezultat je ušminkani rock ‘n’ roll novog kova s posve novom svrhom: suptilan kontrast jučerašnjim vijestima, ali ostajući vjerni suštini Lulliesa. “Mauvaise Fois” zvuči osobnije i mesnatije, istražujući utjecaje od Phila Spectora do Real Kidsa, klasičnog punka iz normandijske scene (Fixed Up, Dogs, Sub Kids), obogaćen suptilnim slojevima i detaljima vrijednim slušalica.

  Iskrenost i ironija: Les Lullies i nova era francuskog Rock ‘n’ Rolla

  Mauvaise Foi” (“Loša Vjera“) kao naslov savršeno opisuje ovaj album u cijelosti. Ponekad obrađujući sumorne teme s jezikom čvrsto zabijenim u obraz, ne libe se odvojiti se od ozbiljnosti kako bi rezonirali s humorom i svojom prepoznatljivom samouvjerenošću, poput vlaka bez kočnica koji skreće s pruge. Ovdje su smještene priče o stvarnim likovima, otpjevane od strane pomalo nepouzdanih avanturista rock ‘n’ rolla.

  Album “Mauvaise Foi” snimljen je u dvorcu Vergogne između studenog 2021. i siječnja 2022. godine pod vodstvom Maximea Smadje, koji je bendu posudio svoje duboko znanje zvuka i primijenio svoje stručno majstorstvo. Nastao je tako album koji ne samo što odražava njihovu evoluciju, već i obogaćuje francusku glazbenu scenu novim, uzbudljivim tonovima. Smirite se i pripremite za vožnju na valovima energičnog rock ‘n’ rolla uz potpis Les Lulliesa.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR